Ads Top

«Φλερτ» του ΠΑΟΚ με παίκτη του Πέδρο Μαρτίνς!


Ο ΠΑΟΚ δουλεύει τη μεταγραφή του Μπερνάρντ Μενσά ο οποίος υπήρξε παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς και είχε προταθεί στον Ολυμπιακό.
Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Μπερνάρντ Μενσά, ο 25χρονος Γκανέζος μέσος της Καϊσέρισπορ και ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.
Η Καϊσέρισπορ είναι υποψήφια για υποβιβασμό κι αν τελικά πέσει κατηγορία είναι σίγουρο ότι Μενσά θα την αποχαιρετήσει πρόωρα (αν κι έχει συμβόλαιο μέχρι του 2022).

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης καθώς με την τουρκική ομάδα έχει πάρε-δώσε από τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε. Και μάλιστα έχει λαμβάνειν ένα ποσό.

Δεν αποκλείεται λοιπόν όταν η υπόθεση φτάσει εκεί να γίνει κάποιος συμψηφισμός στα ποσά και Μενσά να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στη Γκιμαράες, δίνοντάς του σχεδόν πάντα θέση βασικού στην 11αδα.

Τον Αύγουστο του 2016 ο Μενσά επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πορτογαλική Γκιμαράες (οι «ροχιμπλάνκος» είχαν αγοράσει τον παίκτη από τους Πορτογάλους) και παρέμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2017, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός εξέταζε την περίπτωση του Μπερνάρντ Μενσά, σύμφωνα με σενάριο από την Τουρκία στην περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.