Ads Top

«Συνεργασία στην τηλεόραση για Αλαφούζο-Σαββίδη;»


Δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να ρίξουν τηλεοπτική «βόμβα» με συνεργασία!
Οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζονται να ρίξουν «βόμβα» στο τηλεοπτικό «τοπίο», δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση.Και όχι μόνο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr και σύμφωνα με όσα προκύπτουν το τελευταίο διάστημα, οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν εξομαλύνει τις σχέσεις τους μετά την «παγωμάρα» που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το ποδοσφαιρικό «μέτωπο». Πλέον, αν επαληθευτούν οι φήμες, ο Σαββίδης που κατέχει το OPEN και ο Αλαφούζος που έχει στην ιδιοκτησία του τον ΣΚΑΪ θα πορευτούν μαζί και το σίγουρο είναι ότι αυτή η συνεργασία θα αλλάξει πολλά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Άλλωστε οι εποχές για τα κανάλια είναι δύσκολες και μια δυνατή συνεργασία όπως αυτή μπορεί να δώσει μια νέα πνοή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Αλλαγές στο τηλεοπτικό «τοπίο» του μπάσκετ

Αλλαγή στο «τοπίο» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων φαίνεται πως θα υπάρξει σύντομα καθώς το ενδεχόμενο για κεντρικοποίηση όλο και φουντώνει. Άλλωστε πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια τον ΕΣΑΚΕ. Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, όλες οι συζητήσεις που έγιναν, σύμφωνα και με το Sportime, οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν δικό τους συμβόλαιο με την Cosmote TV (η εταιρεία είχε την οψιόν και το ανανέωσε και για τη νέα χρονιά) και έτσι η κεντρικοποίηση δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η «θετική» στάση του Παναθηναϊκού, όμως, αφήνει μια χαραμάδα ότι το όλο θέμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο μέλλον. Βέβαια, δικό της συμβόλαιο με την Cosmote TV έχει και η ΑΕΚ.

Όπως και να ‘χει όμως, το κλίμα δείχνει κάπως να αλλάζει και πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα, κάτι που θα φέρει λεφτά στα ταμεία όλων των ομάδων. Ξεκαθαρίζεται, πως το θέμα των τηλεοπτικών δεν μπήκε επισήμως στο τραπέζι του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Συζητήθηκε όμως στο παρασκήνιο, γεγονός που δείχνει ότι ίσως τα πράγματα να αλλάξουν στο κομμάτι αυτό και να βρεθεί λύση επιτέλους για το ελληνικό μπάσκετ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.