Ads Top

«Πωλητήριο» σε Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει η Γιουβέντους!


Καθόλου απίθανο δεν δείχνει το σενάριο που θέλει τη Γιουβέντους να πουλάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι που έρχεται για πολύ λίγα χρήματα.
Πριν από μερικά χρόνια η Γιουβέντους τα “έσκασε” χοντρά, ώστε να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι και άδικα. Μιας και ήταν (και παραμένει) ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν.
Όχι γιατί ο Πορτογάλος φορ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Αλλά κατά κύριο λόγο εξαιτίας του κορονοϊού. Η… χασούρα του ιταλικού κολοσσού είναι μεγάλη. Η πανδημία που σάρωσε την Ιταλία “χτύπησε” ό,τι βρήκε μπροστά της. Οι πρωταθλητές της Σέριε Α δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Γι’ αυτό το λόγο και σκέφτονται να “σκοτώσουν” τον έμπειρο επιθετικό. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα του “CalcioMercato” η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κριστιάνο. Οι Γάλλοι παρακολουθούν από κοντά τις όποιες εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθούν επίσημα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Με τόσα τον πουλάει η Γιουβέντους τον Κριστιάνο!

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένουμε όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι. Όμως, εκτίμηση όλων είναι πως οι κινήσεις που θα γίνουν δεν θα είναι τόσο δαπανηρές ή εντυπωσιακές, όπως είχαμε μάθει.

Έτσι, λοιπόν η Γιουβέντους σκέφτεται να πουλήσει τον Κριστιάνο με μόλις… 60 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει το “CalcioMercato”. Και αυτό γιατί οι “μπιανκονέρι” θέλουν να βάλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους, ώστε να μην καταρρεύσουν εντελώς. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ντύσει στα χρώματά της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Τα 60 “χαρτιά” για κάποιον σαν και τον “Cr7” φαντάζουν πολύ…. λίγα. Οπότε πιστεύουμε πως δύσκολα η γαλλική ομάδα δεν θα κινηθεί για την αγορά του από τη στιγμή που έχει δώσει κατά το παρελθόν πολύ μεγαλύτερα χρηματικά ποσά παίκτες που δεν ήταν στο επίπεδο του Κριστιάνο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.