Ads Top

«Ψήνει» Σλούκα ο Ολυμπιακός!


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί διακαώς τη μετακίνηση του 30χρονου γκαρντ στον Πειραιά - Πιο σοβαρά από ποτέ το σκέφτεται ο Σλούκας!
Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως την νέα σεζόν θα αλλάξουν άρδην το ρόστερ τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του να αναζητούν τα κατάλληλα υλικά προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο την επόμενη χρονιά να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Νούμερο ένας στόχος για τους Πειραιώτες παραμένει ο Κώστας Σλούκας, με τον Θεσσαλονικιό γκαρντ να παρουσιάζεται πιο… ψημένος από ποτέ στο να επιστρέψει στο Λιμάνι και στην ομάδα που καθιερώθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων περιφερειακών της Ευρώπης. Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι ο ιδανικός για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο νέο πρότζεκτ του Ολυμπιακού, ωστόσο για την ώρα η περίπτωση απόκτησής του από τους «Ερυθρόλευκους» φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Μία από τις εναλλακτικές επιλογές για τον ρόλο του ηγέτη του νέου Ολυμπιακού, ο Μάλκολμ Ντιλέινι όπως εμφανίστηκε στο προσκήνιο έτσι και απομακρύνθηκε, με τον Αμερικανό γκαρντ να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα τόσο για λογαριασμό των Πειραιωτών όσο και για τους «Πράσινους». Γυρνώντας στην περίπτωση Σλούκα, άπαντες στο Λιμάνι δείχνουν διάθεση να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους, με τους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σπανούλη να πιέζουν από πλευράς τους προς τον… γάμο.

Από πλευράς Σλούκα τα πράγματα παραμένουν ρευστά, καθώς θυμίζουμε πως δεσμεύεται με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από τη Φενέρμπαχτσε, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να τον αποχωριστεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.