Ads Top

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Κασάμι;


Υπάρχει θέμα επιστροφής του 27χρονου στον Πειραιά ή όχι; Απάντησε ο ίδιος ο Κασάμι σε αυτό το ερώτημα!
Αρκετά συχνά εμπλέκεται τον τελευταίο καιρό το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.
Τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τώρα ο Ελβετός μέσος αναφέρεται στα μεταγραφικά νέα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- κάτι επίσημο. Ο πρώην χαφ των «ερυθρολεύκων» αγαπά την Ελλάδα, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζει πως θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο παίκτης της Σιόν λοιπόν, ζήτησε από τους ακόλουθους του στο instagram να του υποβάλουν ερωτήσεις και εκείνος από την πλευρά του απάντησε σε όλες.

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τον ρώτησε αν υπάρχει θέμα επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ο Κασάμι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «Θα δούμε φίλε». Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το αν του λείπει το «Γ. Καραϊσκάκης» και εκείνος απάντησε: «Ναι, πάρα πολύ».

Ο Ελβετός χαφ ρωτήθηκε ακόμη και από φίλο της Σιόν αν θα μείνει στην ομάδα και παρέπεμψε στον πρόεδρο της ομάδας, τον Κονσταντίν. Όσον αφορά το αγαπημένο παιχνίδι του με την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι αυτό με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Οκτωβρίου 2014 όταν και είχε σκοράρει.

Σχετικά με την επιστροφής του στον Πειραιά αξίζει να σημειωθεί πως πράγματι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στο λιμάνι που έχουν εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο χαφ. Από την άλλη τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, δεν φαίνεται να δείχνει και τόσο ζεστός. Μάλιστα, όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της επιστροφής του Κασάμι εκείνος προτίμησε τον Καφού, που αποκτήθηκε κιόλας.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Παϊτίμ Κασάμι στη Γιουβέντους:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.