Ads Top

Σαββίδης: «Σπάσε το συμβόλαιό σου κι έλα στον ΠΑΟΚ!»


Δείτε για ποιον πρόκειται, τι απάντηση πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ποιος έρχεται στον Δικέφαλο!
Πολλά είναι τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν προκύψει στον ΠΑΟΚ, που εκτός από τα μεταγραφικά, τρέχει να κλείσει και το κομμάτι του νέου αθλητικού διευθυντή.
Από την πρώτη στιγμή της διαρροής του ονόματος του Όλαφ Ρέμπε φάνηκε πως αυτός είναι όντως ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι έκτοτε διαρροές άλλων υποψηφιότητων είτε αποτελούν στάχτη στα μάτια είτε, απλούστατα, αφορούν διάφορα ονόματα που εξετάστηκαν στο παρελθόν από τους επιτελείς του «δικεφάλου», αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η περίπτωση τους.

Αξίζει να τονιστεί πάντως σε αυτόν τον χορό των υποψηφίων που αναφέρονται δεξιά και αριστερά τις τελευταίες μέρες (μόνο για χάρη αποπροσανατολισμού από τον βασικό και μόνο «εκλεκτό», που είναι φυσικά ο Ρέμπε), δεν υπήρξε ποτέ πορτογαλική υποψηφιότητα. Τουλάχιστον όχι με κάποιον που να προσεγγίστηκε με πρωτοβουλία και έγκριση του club και όσων αποφασίζουν σε αυτό.

Η διαρροή χτες το βράδυ για τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, τον τεχνικό διευθυντή της Λέγκια, ήταν αληθινή. Όπως αναφέραν πληροφορίες από την Πολωνία, ο Πολωνός παράγοντας όντως δέχτηκε τις περασμένες εβδομάδες προσέγγιση (και κάτι παραπάνω…) από τον ΠΑΟΚ, με μια απαραίτητη όμως προϋπόθεση.

Του ξεκαθαρίστηκε πως για να υπάρξει οποιαδήποτε συνέχεια στο φλερτ και στις συζητήσεις των δύο πλευρών, θα έπρεπε να παραιτηθεί από το πόστο του στην πρωτοπόρο του πολωνικού πρωταθλήματος και να μην περίμενε από τον ΠΑΟΚ να κάλυπτε ένα προβλεπόμενο buy-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του με τη Λέγκια.

Ο Κουχάρσκι δεν φάνηκε να… πείθεται από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και παρότι από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για την πρόταση που δέχτηκε τους υπεύθυνους της Λέγκια εν τούτοις ποτέ δεν έδειξε να ενθουσιάζεται ούτε και να κάνει κινήσεις που να θεωρηθεί πως τον φέρνουν πιο κοντά στην Τούμπα.

Και αυτό γνωρίζοντας προφανώς πως η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με τον Όλαφ Ρέμπε είναι σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο και ο ίδιος είχε τον ρόλο του back-up σε περίπτωση που κάτι «στράβωνε» με τον Γερμανό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.