Ads Top

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για την «σκληρή» απάντηση σε Μιραλάς!


Γιατί ο Ολυμπιακός απάντησε τόσο σκληρά στις φήμες για τον πρώην ποδοσφαιριστή τους; Τι αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα!
Τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ, άρχισαν οι φήμες για τον Κέβιν Μιραλάς.
Άλλωστε, ο Βέλγος έχει δύο θητείες στο λιμάνι, με την πρώτη να είναι, φυσικά, η καλύτερη.

Από την ώρα που ο έμπειρος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος, οι αναφορές στο όνομά του για επιστροφή του στον Ολυμπιακό έδιναν και έπαιρναν. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός, ο οποίος είχε στο μυαλό του την επιστροφή του στην Ελλάδα. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν σκέφτηκε τον Βέλγο και ήταν ένα θέμα που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον παίκτη. Ο Μιραλάς έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και υπήρξε άμεση απάντηση από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Μία απάντηση αρκετά σκληρή όπου τονίζεται ότι: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανοίξει ακόμα κέντρο αποκατάστασης όταν ανοίξει θα συζητήσουμε με τον Μιραλάς το διάστημα που χρειάζεται να παραμείνει στο κέντρο». 

Όπως αναφέρει το Sportime, ο λόγος που η ομάδα προχώρησε σε αυτήν την απάντηση, ήταν ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει σε μία διαδικασία επικοινωνιακού παιχνιδιού με τον Βέλγο. Έτσι ξέκοψε, με σκληρό τρόπο, το ενδεχόμενο από την πρώτη στιγμή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ξεκάθαρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ψάχνει τέτοιου στιλ παίκτη, όπως ο Μιραλάς. Δηλαδή παίκτη πάνω από 30, ο οποίος έχει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και «παίζουν» δυνατά είναι στη φιλοσοφία του Πορτογάλου τεχνικού. Νεαροί ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες για να διακριθούν στην Ευρώπη μέσω του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.