Ads Top

Η Ίντερ «κλείνει» τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ!


Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, η Ίντερ κλείνει τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Νίκο Μπότη.
Ο 16χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νίκος Μπότης ενδιαφέρει έντονα την Ίντερ και σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με θέμα των νερατζούρι έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του.
"Το ποδόσφαιρο των Ακαδημιών έχει σταματήσει αλλά τα τμήματα υποδομής της Ίντερ λειτουργούν και ετοιμάζουν τις μεταγραφικές για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νερατζούρι έχουν έτοιμο άλλο ένα χτύπημα: πρόκειται για το γεννημένο το 2004, Νικόλαο Μπότη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός που αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2003 έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και αυτό που θα υπογράψει με την Ίντερ θα είναι διάρκειας 3 χρόνων.

Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για το νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα, αλλά η Ίντερ, όπως έχει δείξει και σε άλλες περιπτώσεις έχει τον τρόπο να κερδίζει τον ανταγωνισμό και να χτυπά πρώτη.

Ο Μπότης κανονικά θα αγωνίζεται με την Κ-17 αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το μονοπάτι του Στάνκοβιτς και να ενταχθεί στην Πριμαβέρα", αναφέρει η ιστοσελίδα "fcinter1908".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.