Ads Top

Επίσημη προσέγγιση του Ολυμπιακού σε Νικ Καλάθη!


Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει μπει και πάλι στον σωστό δρόμο. Τα οικονομικά είναι καλά στην κατάσταση που η ΚΑΕ θα ήθελε και ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Ο φετινός Ολυμπιακός όμως, δεν πάει μόνο για μια καλή πορεία, αλλά για το κάτι παραπάνω.
Πρώτος και κύριος στόχος, ένας ηγέτης. Ο Βασίλης Σπανούλης διανύει τις τελευταίες του στιγμές και η ομάδα μας ψάχνει τον γκαρντ που θα σηκώσει στις πλάτες του την ηγεσία του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος εποχής του μέγιστου Σπανούλη.



View this post on Instagram

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Επίσημη προσέγγιση του Ολυμπιακού σε Νικ Καλάθη! Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει μπει και πάλι στον σωστό δρόμο. Τα οικονομικά είναι καλά στην κατάσταση που η ΚΑΕ θα ήθελε και ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Ο φετινός Ολυμπιακός όμως, δεν πάει μόνο για μια καλή πορεία, αλλά για το κάτι παραπάνω. Πρώτος και κύριος στόχος, ένας ηγέτης. Ο Βασίλης Σπανούλης διανύει τις τελευταίες του στιγμές και η ομάδα μας ψάχνει τον γκαρντ που θα σηκώσει στις πλάτες του την ηγεσία του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος εποχής του μέγιστου Σπανούλη. Το όνομα που έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι ο Κώστας Σλούκας, η ομάδα μας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γκαρντ της Φενέρ, ΑΛΛΑ ο Ολυμπιακός δεν έχει ανοιχτό -οπως φαίνεται- μόνο αυτό το μέτωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά έγκυρες του @redwhite.gr αλλά όχι 100% επιβεβαιωμένες, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον άλλον γκαρντ-ηγέτη της πατρίδας μας. Δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Η ομάδα μας σύμφωνα με αυτά που μάθαμε, έχει αποφασίσει να μπει -για τα καλά- στο παιχνίδι απόκτησης του 31χρονου γκαρντ και έκανε επίσημη προσέγγιση στον πρώην NBAer. Μάλιστα, καταφέραμε να μάθουμε και τα δεδομένα του συμβολαίου που του προσφέρθηκε τα οποία είναι: Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η πρόταση είναι κατώτερη από αυτή της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Καλάθης δείχνει να προτιμά την παραμονή του στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή, προσπαθώντας να κλείσει έναν εκ των δύο ή ακόμη και τους δύο (πολύ δύσκολο) καλύτερων Ελλήνων πλέιμέικερ. Προσοχή: Το μόνο που σας μεταφέρουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε επίσημα τον Καλάθη. Δεν λέμε ούτε ότι υπάρχει κάτι προχωρημένο, ούτε ότι έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις οι δυο πλευρές, ούτε ότι ο Καλάθης είναι θετικός. Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα δεδομένα, σύμφωνα με πληροφορίες του @redwhite.gr και θα ξεκαθαρίσουν πολύ καλύτερα τα πράγματα από την επόμενη βδομάδα που θα υπάρξει το ραντεβού της Φενέρ με Σλούκα και η επιστροφή του Καλάθη στην Ελλάδα. Επιπλέον πληροφορία: Πολύ πιθανή είναι η παραμονή του Ντουάιτ Μπάικς στον Ολυμπιακό.
A post shared by 𝚁𝚎𝚍𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎.𝚐𝚛 [22k] (@redwhite.gr) on
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.