Ads Top

Συνεχίζει στο εξωτερικό ο Μυστακίδης!


Κάτοικος εξωτερικού παραμένει ο Γιάννης Μυστακίδης - Δείτε σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου!
Στην επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μυστακίδη προχώρησε η Ντε Γκράαφτσαπ, όπως γνωστοποίησε ο ολλανδικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του.
"Ο επιθετικός Γιάννης Μυστακίδης επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ντε Γκράαφτσαπ για μία ακόμα σεζόν και πλέον έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούλιο του 2021" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

"Ο Γιάννης έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ισπανία πως ήθελε να παίξει στην Ντε Γκράαφτσαπ. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του ίδιου, των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, των μελών του τεχνικού τιμ και των οπαδών ήταν αμέσως καλή.

Το όνειρό του βέβαια να παίξει με την Ντε Γκράαφτσαπ στην Eredivisie, χάλασε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. η Ντε Γκράαφτσαπ βρισκόταν στη 2η  θέση της βαθμολογίας όταν μπήκε "λουκέτο" στα πρωταθλήματα λόγω κορωνοΐού και τελικά αποφασίστηκε πως καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί φέτος από την Eredivisie και καμία από την δεύτερη κατηγορία δεν θα προβιβαστεί σε αυτή). Ωστόσο, αμέσως γύρισε τον διακόπτη και είπε πως θα μείνει στην ομάδα ακόμα έναν χρόνο, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά μας για άνοδο τη νέα σεζόν. 



Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας και που ο ίδιος περνάει καλά στην ομάδα και πιστεύει στους στόχους μας" τόνισε ο προπονητής της Ντε Γκράαφτσαπ, Πέτερ Χοφστέντε, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε:

“Από το ξεκίνημά μου εδώ, αισθάνθηκα πως η Ντε Γκράαφτσαπ είναι το σπίτι μου, τόσο λόγω της ομάδας όσο και λόγω των οπαδών. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω το πως τελείωσε η χρονιά για εμάς και ακόμα είμαι θυμωμένος. Όμως, θα μετατρέψουμε αυτήν την απογοήτευση σε μια ομάδα που θα είναι καλολαδωμένη μηχανή. Θέλω να κερδίσω την άνοδο τη νέα σεζόν, θα διατηρηθώ σε καλή κατάσταση όσο βρίσκονται στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω ξανά στην ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μυστακίδη ολοκληρώνονταν τον επόμενο μήνα, ενώ στη φετινή σεζόν ο Κατερινιώτης επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ντε Γκράαφτσαπ σε έξι επίσημους αγώνες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.