Ads Top

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟ και τώρα στην ΑΕΚ!


Ποιος είναι ο παίκτης που αρέσει στον Ίλια Ίβιτς για αντι-Χουλτ - Ο μπακ που έχει «τρελάνει» όλες τις ελληνικές ομάδες!
Όταν αγωνίζονταν (έστω και αν το ρήμα μάλλον συνιστά ευφημισμό, αφού όλα και όλα στη Λιέγη σε 1,5 σεζόν πέντε παιχνίδια έκανε) στη Σταντάρ είχε γραφτεί, μεταξύ των δεκάδων που κατά καιρούς γράφονται, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.
Δεν ήταν, είχε απλώς προταθεί, δεν προχώρησε απολύτως φυσιολογικά.

Πριν μερικές εβδομάδες, εν μέσω πανδημίας, πρωτοαναφέρθηκε ως βασικός στόχος του Τσάβι Ρόκα για την κάλυψη του αριστερού άκρου της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του βλέπετε με την Λέχια Γκντανσκ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί. Ισχυε, είχε (και έχει) προταθεί στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», ήταν και παραμένει εντός – οικονομικού – πλαισίου τους, ωστόσο ο «σκύλος» γνωρίζει – και το είχε καταγράψει – πως στην σχετική ιεράρχηση του Ρόκα για τους αριστερούς μπακ υπάρχουν αρκετοί άλλοι που βρίσκονται ψηλότερα.

Σήμερα, η… περατζάδα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς (περί ου ο λόγος τόση ώρα) από το πάλαι ποτέ ΠΟΚ, ολοκληρώνεται, αφού δημοσιεύματα τον φέρνουν να τον έχει ξεχωρίσει ο Ιλια Ιβιτς στην αναζήτηση που κάνει για το back-up (ή το συμπλήρωμα) του Ελντερ Λόπες για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Πορτογάλος έχοντας συμβόλαιο δεδομένα θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα», η αβεβαιότητα – στην καλύτερη – κυριαρχεί για τον Χουλτ, με τον οποίο παρότι τελευταία έχει καλλιεργηθεί ένα κλίμα διάθεσης για αλλαγή δεδομένων και προσπάθεια παρμαμονής του, εν τούτοις μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και ο ίδιος εκτός θεαματικού απροόπτου αποχωρεί, αφήνοντας την «τρύπα» στους αριστερούς μπακ.

Και κάπως έτσι προτάθηκε στην ΑΕΚ και ο Μλαντένοβιτς. Φτηνή, οικονομική λύση (180.000 ευρώ το συμβόλαιο του στην Πολωνία, με 300.000 προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΚ με κάπως λιγότερα, και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού οι αποδοχές του Λόπες, του θεωρητικά βασικού δηλαδή, προσεγγίζουν τις 330.000) ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ούτε και έχει γίνει κάτι περισσότερο από αυτό, ούτε και η προσθήκη αριστερού μπακ συνιστά προτεραιότητα του Ιβιτς.

Για την ακρίβεια τίποτα το μεταγραφικό δεν συνιστά, τη δεδομένη στιγμή, προτεραιότητα στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.