Ads Top

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η σεζόν τελείωσε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη»


Τους φιλάθλους και τους χορηγούς που ήταν στο πλάι της, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ευχαρίστησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Το καλύτερο δυνατό, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα κάνει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, με αφορμή την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν τους φιλάθλους, αλλά και τους χορηγούς που ήταν στο πλάι τους, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Κατόπιν σχετικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, η οποία έβαλε πάνω από όλα την υγεία όλων όσων μετέχουν στην διοργάνωση, η φετινή (2019-20) σεζόν της Ευρωλίγκας διακόπηκε οριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την στήριξή τους καθώς και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες της, τον Μεγάλο Χορηγό της, Bwin, τις FMS, Cosmote, Nike, Τράπεζα Πειραιώς, Coca Cola, Menarini, EZA , MarineTours, Volton, Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Ticketmaster, Δείπνο Σοφιστήριον και Olympiacos BC Official Store.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από τις δύσκολες μέρες που διανύει η ανθρωπότητα, όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί. Η σεζόν τελείωσε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Άπαντες στην ομάδα δουλεύουμε για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ραντεβού στο παρκέ…».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.