Ads Top

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!»


Αντίθετος γενικά με τη συνέχεια της φετινής Volleyleague, αλλά και τη διεξαγωγή του Final 4 στο ΟΑΚΑ, είναι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ.
Τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (22/5), αναφορικά με το μέλλον της φετινής Volleyleague Ανδρών, εξέφρασε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τονίζει πως είναι αντίθετος στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, ενώ την ίδια άποψη είχε και για τη διεξαγωγή Final 4 στο ΟΑΚΑ, όπως αποφασίστηκε τελικά.

Μάλιστα, με αυτή την εξέλιξη οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν πως θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία η ομάδα τους, ενώ έτσι χάνουν και το πλεονέκτημα έδρας που θα είχαν εφόσον διεξάγονταν τα playoffs κανονικά, ως δεύτεροι της βαθμολογίας.

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, Κώστας Παϊσιάδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το "όχι" του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα.

Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το "όχι" του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ
».

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα! Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά... Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.