Ads Top

Φορτούνης: Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις στα πλέι οφ!


Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει αφήσει πίσω όλα τα θέματα που τον απασχόλησαν σε μία ομολογουμένως δύσκολη σεζόν και κοιτάζει το πως θα κάνει σούπερ πλέι οφ!
Για παίκτες όπως ο Κώστας Φορτούνης πάντα υπάρχει η προσωπική... ρεβάνς. Πάντα υπάρχει το μεγάλο κίνητρο.
Η φετινή του χρονιά λοιπόν μόνο καλή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλές απόψεις. Από τον σοβαρό τραυματισμό του, το χειρουργείο του, την πολύμηνη αποχή του μέχρι και την ρήξη με τον προπονητή του, τον Πέδρο Μαρτίνς, για να ζητήσει μετά συγγνώμη από την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τον κόουτς και να θεωρηθεί λήξαν το ζήτημα.

Είναι λοιπόν μία χρονιά που εξελίχθηκε δύσκολα για τον Φορτούνη, παρότι μετά το νέο... χρυσό συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό όλα έμοιαζαν ιδανικά. Έναν Φορτούνη που πρόλαβε να παίξει μόλις 9 αγώνες και σκόραρε μία φορά. Ήταν εκείνο το εξαιρετικό του γκολ με τον Πανιώνιο.

Ο Φορτούνης λοιπόν βλέπει μπροστά στην επόμενη αγωνιστική του πρόκληση. Τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου είναι αποφασισμένος να δώσει ηχηρές απαντήσεις.

Στο διάστημα της καραντίνας άλλωστε δούλεψε πολύ και με ατομικές προπονήσεις αλλά και μετά με την ομάδα.

Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη τον οποίο ο ίδιος ο Μαρτίνς τον έχει χαρακτηρίσει κορυφαίο και έναν εκ των τοπ ποδοσφαιριστών έχει συνεργαστεί ποτέ. Για τον παίκτη με τα 205 ματς στον Ολυμπιακό, τα 68 γκολ (είναι μες στην πρώτη δεκάδα των τοπ σκόρερ του ever) και τις 60 ασίστ.

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση.

Για την ακρίβεια ο Φορτούνης είναι ο 9ος all time σκόρερ στον σύλλογο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.