Ads Top

Τον άφησε ο Ολυμπιακός και τον κάνουν «δώρο» στον ΠΑΟΚ!


Ποιος ξένος άσος που αποτέλεσε διακαή πόθο των Πειραιωτών «φλερτάρει» με μεταγραφή στην Τούμπα.
Κύκλους η ζωή μας κάνει. Δεδομένο και νόμος. Πόσο μάλλον η… μεταγραφική μας ζωή. Πάμε ένα καλοκαίρι ακριβώς πίσω.
Στα μέσα λοιπόν του περασμένου, στην αναζήτηση του Ολυμπιακού για έναν κεντρικό χαφ (που τελικά δεν αποκτήθηκε τότε) ένα από τα ονόματα που και όντως «έπαιξε» και όντως απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» ήταν αυτό του Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ.

Για διάφορους λόγους όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη ούτε με τον ίδιο τον 24χρονο Μαροκινό μέσο ούτε με τη Μονακό με αποτέλεσμα ο Μπενασέρ – ο οποίος ξεκάθαρα προτιμούσε την παραμονή του στο σαμπιονά – παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπορντό. Δεν έπαιξε πολύ στους Γιρονδίνους, με αποτέλεσμα να μην εξασκήσουν την option αγοράς του και έτσι να επιστρέφει ξανά στο Πριγκηπάτο προκειμένου να… πωληθεί, αφού το συμβόλαιο του στη Μονακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και έτσι, βρέθηκε ξανά στη δική μας ειδησεογραφική σφαίρα, αφού σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και διαρρέουν από τους ανθρώπους που «τρέχουν» τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Μονακό για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ο Μπενασέρ ήταν ένας από τους παίκτες που πρότεινε ο γαλλικός σύλλογος ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Προφανώς με ελεύθερη μεταγραφή (δεν δικαιολογείται δανεισμός σε παίκτη που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο), οι άνθρωποι του «δικεφάλου» φέρεται να ασχολήθηκαν με την περίπτωση του, σκανάροντας τον Αφρικανό μέσο (ειδικά εφόσον χρειάζονται ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση) ωστόσο δεν αποφάσισαν να προχωρήσουν, προτάσσοντας τα θέματα με τον χαρακτήρα του Μπενασέρ ως αιτιολογία.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη και έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι στον ΠΑΟΚ «καίγονται» για ρευστό και όχι για έμψυχα ανταλλάγματα, γι’ αυτό και απέρριψαν τη συγκεκριμένη πρόταση της Μονακό, η οποία όμως μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές – και κόντρα στα όσα διαρρέουν από τη Θεσσαλονίκη – δεν έχει καμία διάθεση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ (σ.σ. 7 εκατ. ευρώ).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.