Ads Top

Μεγάλο θέμα στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό!


Δεν το πιστεύουν στην Τούμπα αυτό που συνέβη λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ - Έντονα προβληματισμένος ο Φερέιρα!
Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Δευτερεύον το τελευταίο, αλλά κακά τα ψέματα, ένας από τους παίκτες που είχε βγάλει στη βιτρίνα του ο ΠΑΟΚ, διαφημίζοντας την εξέλιξη του και προσδοκώντας πολυπόθητες προτάσεις ήταν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Ο προχτεσινός όμως σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου, τον αφήνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ως το τέλος της χρονιάς και όποια σχέδια για πώληση του, στον πάγο.

Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς τα αγωνιστικά δεδομένα στο κέντρο του Δικεφάλου. Ο Μαουρίσιο είναι σε διαδικασία αποχώρησης και ο Εσίτι πρακτικά δεν υπολογίζεται (γίνονται ήδη προσπάθειες να βρεθεί ομάδα για να αποχωρήσει), ενώ και για τον Βέρνμπλουμ, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις, η προσπάθεια είναι να βρεθεί φόρμουλα για συναινετικό διαζύγιο και όχι για να υπολογίζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα play-off (όσο φυσικά μπορεί να γίνει για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μετράει μονοψήφιο αριθμό προπονήσεων στα πόδια του ύστερα από απουσία 18 μηνών).

Αυτό είναι λοιπόν το σημαντικότερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, αφού ουσιαστικά έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές στο κέντρο του εν όψει των play-off. Ποδοσφαιριστές που και μπορεί να υπολογίζει αφενός, αλλά και μπορεί να τους προσφέρει ένα έστω μίνιμουμ κίνητρο για να μπορέσει να πάρει η ομάδα πράγματα από αυτούς. Τεράστιο το πρόβλημα, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως – για παράδειγμα – στην πρεμιέρα των play-off τη μεθεπόμενη Κυριακή στη φιλοξενία του Ολυμπιακού, ο «δικέφαλος» θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Ινγκασον, χωρίς τον τραυματία Κρέσπο και χωρίς πλέον και τον Αουγκούστο.

Μετρημένα κουκιά σε… οριακό επίπεδο για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος εκ των πραγμάτων θα πρέπει να εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που είτε δεν εμπιστεύονταν ως τώρα είτε ο σύλλογος έχει δείξει πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω παραμονή τους, χωρίς να έχει ξεκινήσει διαδικασίες (για διάφορους λόγους) για επέκταση των συμβολαίων τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.