Ads Top

Μίσιτς: «Μας αφαίρεσαν 7 βαθμούς γιατί είχε μετοχές σε άλλη ομάδα ο πρόεδρος μας!»


Πολύ δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιόσιπ Μίσιτς σε συνέντευξή του στην πατρίδα του.
Ο Κροάτης μέσος, μάλιστα, μίλησε και για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που κόστισε αφαίρεση βαθμών στον «Δικέφαλο του Βορρά» και την Ξάνθη, λέγοντας πως η ομάδα του τιμωρήθηκε επειδή ο Ιβάν Σαββίδης έχει μερίδιο μετοχών στους Ακρίτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «vecernji.hr» ο Μίσιτς

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Στην Ελλάδα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Απολαμβάνω την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα πολύ να μείνω. Οι οπαδοί με αγαπάνε και λόγω των επιδόσεων μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι «Mr Vertical». Μπορεί να είμαι προς το παρών δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να με αγοράσει για δυο εκατομμύρια ευρώ. Έχω ήδη υπογράψει για την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ και πλέον περιμένω τις δυο ομάδες να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου».

Για τη συνέχιση του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 14 βαθμούς περισσότερους, η οποία είναι δύσκολο να καλυφθεί. Φέτος μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί, επειδή ο πρόεδρός μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μίας άλλης ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Βλέπουμε ως ευκαιρία την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου στην ημιτελική φάση έχουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και περιμένουμε τη ρεβάνς».

«Ο κορυφαίος Ολυμπιακός έχει 14 πόντους περισσότερους από εμάς, κάτι που δεν είναι εφικτό. Αυτή τη σεζόν πήραν ακόμη επτά πόντους από εμάς, επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας. Βλέπουμε την ευκαιρία για το τρόπαιο στο κύπελλο στο οποίο ο αντίπαλός μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι των τελικών στο σπίτι με 3: 2 και η επιστροφή μας περιμένει».

Για τη γέννηση της κόρης του: «Την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος μου Άννα γέννησε την κόρη μας, την Μίλα. Έτσι ο, ενάμιση έτους γιος μας , Γιάκοφ απέκτησε μια αδερφή. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι με την γυναίκα μου κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω των υποχρεώσεων μου με την ομάδα. Θα ζητήσω άδεια από τον σύλλογο για να επισκεφθώ την οικογένεια μου στην Κροατία το Σαββατοκύριακο. Αν δεν τα καταφέρω τώρα, θα το κάνω μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.