Ads Top

Ολυμπιακός: Πρώτη ομαδική προπόνηση μετά από 65 ημέρες!


Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (18/05) την πρώτη ομαδική προπόνηση μετά από 65 ημέρες και περιμένουν την τηλεδιάσκεψη της Λίγκας για την επιστροφή στους αγώνες.
Στις 14 Μαρτίου η κυβέρνηση με σχετική της απόφαση είχε βάλει τέλος στις προπονήσεις των ομάδων, δίνοντας οδηγία μάλιστα για να μπει λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Μετά από 65 ημέρες ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Η επιστροφή είχε γίνει, αλλά σε γκρουπ τις προηγούμενες ημέρες. Χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ πήγαιναν στο Ρέντη και έκαναν τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του, αλλά όπως και να ‘χει, η 18η Μαΐου είναι μια ξεχωριστή ημέρα.

Το ραντεβού είχε δοθεί για το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη και εκεί έγινε η πρώτη προπόνηση με όλους τους παίκτες. Η πρώτη στη μετά κορονοϊού εποχή! Οι "ερυθρόλευκοι" έτσι, επέστρεψαν στην κανονικότητα, σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά σε όλη τους την καριέρα.

Πλέον το βάρος θα πέσει στο θέμα τακτικής και ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη προπόνηση με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, είχε στο μενού του πολλές ασκήσεις με μπάλα. Πλέον στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, περιμένουν τα νέα από την τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και την επιστροφή στους αγώνες.

Πάνω σε αυτό θα "χτίσει" το επόμενο διάστημα ο Μαρτίνς που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα ευχάριστο γεγονός, ειδικά όταν έχει προηγηθεί ένα μεγάλο διάστημα διακοπής.

Οι ποδοσφαιριστές, φυσικά, δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την επιστροφή σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, σε αυτό που τους αρέσει.

Φυσικά, δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στα μέτρα πρόληψης. Όπως συμβαίνει καθημερινά, έτσι και τη Δευτέρα υπήρξε η θερμομέτρηση των παικτών πριν μπουν στις εγκαταστάσεις, όπως θα συνεχιστούν και τα τεστ για τον κορονοϊό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.