Ads Top

«Μία «σφαίρα» για τον Ολυμπιακό με οψιόν 16 εκατομμύρια!»


Το «πουλέν» του Φατίχ Τερίμ είναι αυτή τη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντι-Ποντένσε.
Το ηλικιακό πλαίσιο; 23-25. Αγωνιστικά χαρακτηριστικά; Γρήγορος, ξεπέταγμα, ντρίμπλα, δυνατότητα αν γίνεται ευχέρειας να παίξει και στα δύο άκρα, με καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα και στο… σερβίρισμα. Το οικονομικό, καταλύτης φυσικά, αλλά προς στιγμήν το αφήνουμε στην άκρη.

Συνοπτικά αυτό είναι το περίγραμμα των όσων αναζητούν στον Ολυμπιακό για τον «αντί-Ποντένσε». O Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες ως υποψήφιος, ικανοποιεί αρκετά από τα κριτήρια. Στα 23 του, έχοντας ήδη διαγράψει μια καριέρα που τον έφερε – έστω και αν δεν ακούμπησε… - σε Πρέμιερσιπ (Έβερτον) και Σαμπιονά (Μονακό), με αγωνιστικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που ταιριάζουν σε όσα ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Οικονομικά όμως; Ο Ονιεκούρου λοιπόν αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο δανεικός στη Γαλατά, η οποία και πλήρωσε ενοίκιο για τον δανεισμό του από τη Μονακό 750.000 ευρώ, καλύπτοντας το 100% του συμβολαίου του Νιγηριανού για το συγκεκριμένο διάστημα και έχοντας option αγοράς 16 εκατ. ευρώ. Ο κόουτς των «λιονταριών» Φατίχ Τερίμ τον ήθελε τον διεθνή Νιγηριανό, εκεί πάνω όμως δεν μπορεί να φτάσει.

Στην αρχική κρούση που έγινε, η Μονακό ζήτησε 13 εκατ. ευρώ (αντί της ρήτρας), τότε η Γαλατά δημοσιοποίησε πως αποσύρεται, με το εντυπωσιακό να συνίσταται στο ότι οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη ενημερώσει πως συζητάνε διάφορες εναλλακτικές για την παραχώρηση του Ονιεκούρου. Θέμα αγοράς του, κακά τα ψέματα, ακόμη και αν «πέσουν» περισσότερο, δεν τίθεται, ούτε από την «τσιμ-μπομ», η οποία επισήμως έχει αποσυρθεί ούτε φυσικά από τον Ολυμπιακό.

Θέμα όμως νέου δανεισμού, ειδικά εφόσον επιβεβαιωμένα ο γαλλικός σύλλογος το συζητάει δεν μπορεί να αποκλειστεί. Επιλογή που είναι εντός πλαισίου του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε και το συμβόλαιο του Ονιεκούρου το οποίο αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ. Δίαυλος με τον ατζέντη του, τον Γουλιάμ Ντ’ Αβιλά υπάρχει (είναι αυτός που συνέβαλε στον δανεισμό του Εμρέ Μορ τον Ιανουάριο, είναι και αυτός – για την ίντριγκα της υπόθεσης – που διαχειρίστηκε εκ μέρους της Αλ Ιτιχάντ την αγορά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πριν 1,5 χρόνο), είναι καλός, οπότε δεν αποκλείεται ο καπνός που φαίνεται πως υπάρχει από την αναπαραγωγή διάφορων σεναρίων μέσω δημοσιευμάτων από το εξωτερικό, να εξελιχθεί και σε φωτιά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.