Ads Top

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Τίμιος Ολυμπιακός ο Καραμπέτσος επέλεξε να αδικήσει 11 ομάδες αντί για τη δική του»


Ιδιαίτερα αιχμηρή η τοποθέτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στο βόλεϊ γυναικών από τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Καραμπέτσο να… αποθεώνεται!
Εκτός από τον ΠΑΟΚ ήταν και ο Παναθηναϊκός ΑΟ που αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστη την ανάδειξη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών, με… προεδρική απόφαση, μέσω της ΕΟΠΕ…
Συγκεκριμένα, «κύκλοι» του «τριφυλλιού» στάθηκαν με σκωπτική διάθεση στην κατά καιρούς παραδοχή του Γιώργου Καραμπέτσου ότι υποστηρίζει τους «ερυθρόλευκους», ενώ έκαναν λόγο και για αδικία 11 ομάδων αντί για μιας!

«Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του. Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…», ανέφεραν χαρακτηριστικά από στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.