Ads Top

Ετοιμάζει μεταγραφή από Superleague ο Ολυμπιακός!


Από τους κορυφαίους επιθετικούς στο φετινό πρωτάθλημα - Πώς θα γίνει το deal, 1 εκατ. ευρώ το κόστος!
Ο Ολυμπιακός έχει «λοκάρει» εδώ και καιρό τον στόχο από top ομάδα της Superleague, το καθεστώς όμως είναι κάπως... περίπλοκο και στο λιμάνι ήδη έχουν καταστρώσει το... σχέδιο για την «αρπαγή» του.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Σταθερή η παρουσία του Λισάντρο Σεμέντο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Και παρότι δεν κινείται… φύλλο στο παζάρι τη δεδομένη στιγμή, αφού προτεραιότητα και ενδιαφέρον όλων των ομάδων είναι η επιστροφή στη δράση και ο περιορισμός (όσο το δυνατόν) της ζημιάς που θα επηρεάσει το άμεσο (και απώτερο) μέλλον τους, ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν παύει να κερδίζει το καθημερινό του μερίδιο στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, είτε με αναφορές από Πορτογαλία, είτε από την Ολλανδία, είτε από την Ελλάδα.

Ο sportdog ασχολήθηκε εκ νέου με την υπόθεση και παρουσιάζει όχι τα φρέσκα… νέα, αλλά τις φρέσκες προθέσεις του Ολυμπιακού. Δεδομένα δεν ενεργοποιείται η επιλογή που υπήρχε να γίνει η κίνηση μέσω του buy-out που διατηρεί ο ΟΦΗ από τη Φορτούνα. 1,5 εκατ. ευρώ είναι αυτό και σε συνδυασμό και με το αντάλλαγμα (έμψυχο ή οικονομικό) που δεδομένα θα ζητήσουν οι Κρητικοί, το κόστος ξεπερνάει το όριο που έχουν θέσει στον Ολυμπιακό.

Ετσι, η απόφαση είναι ο ανοιχτός δίαυλος που υπάρχει με τον ολλανδικό σύλλογο (μέσω του ατζέντη του Σεμέδο) να διατηρηθεί και να… επισημοποιηθεί. Η Φορτούνα, δεδομένα δεν πρόκειται να πάρει το 1,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΦΗ και ακόμη και αν βγάλει τον Σεμέδο στο «σφυρί» επιδιώκοντας να εξαργυρώσει την καλή φετινή του παρουσία (έστω και στο μισό της σεζόν), είναι μάλλον απίθανο να βρει στην αγορά, μετά την πανδημία, ποσό που έστω να προσεγγίζει τη ρήτρα που έχει θέσει στο deal της με τον ΟΦΗ.

Και εκεί ακριβώς θα κεντράρει ο Ολυμπιακός, προσφέροντας ένα ποσό στα όρια του εκατομμυρίου. Αυτό είναι το «ταβάνι» που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για έναν παίκτη που τους αρέσει μεν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν… τρελαίνει τόσο ώστε να δαπανήσουν ποσό μεγαλύτερο του εκατομμυρίου (και ίσως να είναι και πολύ). Θετική άποψη ναι, αρκετά τα καλά στοιχεία του Πορτογάλου, αλλά όχι για να αγοραστεί με τόσα χρήματα για να είναι μια επιλογή rotation και όχι να λογίζεται ως βασικός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.