Ads Top

Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για Μάτος! (pics)


Τα 34α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Λέο Μάτος, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, αυστηρά στο σπίτι του λόγω καραντίνας.
Ιδιαίτερή είναι η σημερινή μέρα για τον Λέο Μάτος καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ έχει τα γενέθλια του και συμπληρώνει τα 34.
Παρόλα αυτά τα φετινά γενέθλια του έμπειρου άσου είναι ξεχωριστά καθώς θα τα γιορτάσει αποκλειστικά στο σπίτι του με την οικογένεια του διότι και αυτός περνάει την δική του καραντίνα ελεώ της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:


Με τη σειρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον έμπειρο μπακ για τα γενέθλια του:

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Λέο Μάτος, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 34, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Λέο Μάτος γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 02.04.1986 και μεγάλωσε στη φαβέλα του Σάο Γκονσάλο.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία οκτώ ετών στις ακαδημίες της Φλαμένγκο και χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ που τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2003.

Η Μασσαλία δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλόξενη για τον 17χρονο Βραζιλιάνο που ενάμιση χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Φλαμένγκο, στην οποία κέρδισε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και μαζί το δικαίωμα να δοκιμάσει άλλη μια φορά την τύχη του στη Μαρσέιγ. Πήρε χρόνο συμμετοχής, μα δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και επέλεξε να λύσει το συμβόλαιό του και ν’ αναζητήσει την τύχη του πίσω στην Βραζιλία.

Αγωνίστηκε κατά σειρά και μ’ επιτυχία στην Τομπένσε, στην Παρανά, στην Φιγκεϊρένσε και στη Βίλα Νόβα πριν κάνει ξανά το βήμα για την Ευρώπη τον Φεβρουάριο του 2010 για λογαριασμό της Τσερνομόρετς, όπου και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Στην Τσερνομόρετς παρότι η θέση του είναι μπακ, ο Μάτος αγωνίστηκε τα περισσότερα ματς ως δεξί χαφ δείχνοντας πως μπορεί να καλύψει όλη την δεξιά πτέρυγα. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στη Ντνίπρο κι από δεξί μπακ-χαφ μετατράπηκε σε αριστερό μπακ με αξιοσημείωτη επιτυχία.  Με την πρώην ομάδα του έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League της σεζόν 2014-15 όπου ηττήθηκε με 3-2 από τη Σεβίλλη.

Από το καλοκαίρι του 2016 είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ, όντας ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έχει φορέσει 157 φορές την ασπρόμαυρη φανέλα, έχει σκοράρει 26 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 17 ασίστ.

Χρόνια πολλά El Loco!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.