Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Έτοιμος για το CAS ο ΠΑΟΚ, θέλει επιτέλους να δικαστεί»


Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την απόρριψη της έφεσής του και την διατήρηση του -7 για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.
Οργή υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που διατήρησε το πρωτόδικο -7 χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
«Στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά εκνευρισμένοι, ως εξοργισμένοι. Δεν περίμεναν αυτή την απόφαση από την Εφέσεων. Δεν πίστευαν πως οι εφέτες θα αποφύγουν να δικάσουν βάσει όσων είχαν ακούσει και στην ακροαματική διαδικασία», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει επιτέλους να δικαστεί. Μέχρι στιγμής τον έχουν δικάσει κάποιοι δικηγόροι, κάποιοι καθηγητές εμπορικού δικαίου και μια επιτροπή με μέλη που άλλαξαν και κουμπάρους του Αυγενάκη. Το θέμα είναι με βάση ποιο δίκαιο δικάστηκε όταν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πολυϊδιοκτησία στους κανονισμούς της ΕΠΟ», πρόσθεσε.

«Η μάχη συνεχίζεται. Στην ΠΑΕ δηλώνουν έτοιμοι να προσφύγουν στο CAS, μέσα σε περίπου 15 μέρες. Το CAS αργεί να δικάσει, ποτέ δεν το κάνει νωρίτερα από 2-3 μήνες, αλλά στον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ακόμη κι αν τιμωρούνταν με πρόστιμο για την συγκεκριμένη υπόθεση θα πήγαιναν μέχρι το τέλος», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.