Ads Top

Η μεταγραφή του Ολυμπιακού μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ!


Ο Ολυμπιακός «άρπαξε» τον χαφ που ήθελε επί δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ και τον στέλνει στον... Άρη!
Ένα μεγάλο «αρασκήνιο υπάρχει πίσω από τον παίκτη που απασχολεί εδώ και μέρες τη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Λίγοι θυμούνται ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν «καψούρα» του ΠΑΟΚ και τώρα μπορεί να φορέσει τη φανέλα του... Άρη!

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του Καφού από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει "φουντώσει" τις φήμες περί αποχώρησης του Πορτογάλου από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πανελλήνιες 2020: Η επικρατέστερη ημερομηνία
 Άρση μέτρων: Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία!
Καταργείται το μήνυμα στο 13033:  Πώς θα βγαίνουμε έξω, ποιοι οι  νέοι κανόνες!


Το πιο διαδεδομένο σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να χρησιμοποιεί τον Καφού ως αντάλλαγμα προκειμένου να πάρει τον Λούκας Σάσα του Άρη, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση.


Πάντως, ο Καφού κάθε άλλο παρά τελειωμένος θα πρέπει να θεωρείται στο Λιμάνι, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μαρτίνς τον περασμένο Ιανουάριο.

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά για τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος προπονητής παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας και τη νέα σεζόν, το πιθανότερο είναι ο Καφού να συμμετάσχει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία προτού παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

Ο Μαρτίνς επέλεξε τον παίκτη και πιστεύει στις δυνατότητές του, συνεπώς θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο πρώην άσος της Λέγκια δεν πάρει την ευκαιρία του το καλοκαίρι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει κάποια ηχηρή αποχώρηση μεταξύ των τριών παικτών που έχουν... τραβήξει το κουπί για τον Ολυμπιακό στον άξονα φέτος. Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης κάνουν φανταστική σεζόν και ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τους έχουν βάλει στο μάτι. Αν κάποιος εκ των τριών πωληθεί, θα ανοίξει αυτόματα χώρος για τον Καφού ώστε να μπει στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς. Το αν θα καταφέρει ή όχι εξαρτάται από την παρουσία του στο διάστημα που θα κριθεί.
Ένας ακόμα... άσσος στο μανίκι του πρώην παίκτη της Λέγκια έγκειται στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Τί εννοούμε; Αρκετοί θα θυμούνται πως ο Καφού είχε φτάσει "μια ανάσα" από το να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τόσο το 2017 όσο και το 2019.

Εν τέλει ο παίκτης κατέληξε στο Ολυμπιακό και η αγωνιστική αξιοποίησή του στο έπακρο (αρκεί φυσικά να πείσει τον Μαρτίνς ότι το αξίζει) θα αποτελέσει έναν επικοινωνιακό θρίαμβο των Πειραιωτών σε βάρος του Δικεφάλου. Στοιχείο που στην πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως μετρά ιδιαιτέρως...  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.