Ads Top

Κασάμι: «Με κυνηγούσαν τρεις μέρες οι οπαδοί της ΑΕΚ»


Το δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά από ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ (προφανώς εκείνο όπου έκανε την περιβόητη χειρονομία προς την εξέδρα μετά το γκολ του Χάρα) αποκάλυψε ο Παϊτίμ Κασάμι.
Μια εμπειρία από την Ελλάδα επικαλέστηκε ο Παϊτίμ Κασάμι για να περιγράψει τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Σε συνέντευξή του στο ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων «Keystone-SDA», ο άσος της Σιόν μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος λοιπόν προφανώς στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου είχε κάνει την περιβόητη χειρονομία μετά το γκολ του Χάρα, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Όπως τους οπαδούς της ΑΕΚ, που με κυνηγούσαν και έστηναν ενέδρες επί τρεις μέρες μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Όσο για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική, ο Κασάμι ήταν επιφυλακτικός λέγοντας:

«Είμαι μόλις 27 ετών. Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν η Σιόν ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να λάμψω με τη Σιόν ή με άλλη ομάδα για να κληθώ ξανά στην Εθνική.

Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Είμαι στη Σιόν τρία χρόνια. Δεν θα με πείραζε να συνεχίσω κι άλλο, αλλά η ομάδα έχει το πάνω χέρι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.