Ads Top

«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο!


Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να «κερδίζει» τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του μεγαλύτερου ελληνικού ταλέντου στο ελληνικό μπάσκετ!Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει στον πάγο την αγωνιστική δράση. Στο μπασκετικό κομμάτι, πολύ δύσκολα οι παίκτες θα ξαναπατήσουν παρκέ για λογαριασμό της  Ευρωλίγκας. Τίθεται λοιπόν ζήτημα με τα συμβόλαια των αθλητών.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Το γεγονός αυτό επηρεάζει όπως είναι φυσικό και τον Παναθηναϊκό. Δεν αποθαρρύνει όμως τους ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν σχέδια για την επόμενη ημέρα και να επεξεργάζονται ονόματα.

Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας οι «πράσινοι» κατά νου ότι θέλουν να τονώσουν το ελληνικό αίμα κοιτάζουν την εγχώρια αγορά.


Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτή του Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος αγωνίζεται στον Προμηθέα. Ο 17χρονος φόργουορντ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ. Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το «όλα πράσινα», δεν λέει «όχι» στην μετακίνησή του προς το ΟΑΚΑ.

Ο παίκτης, κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, πήρε τις ευκαιρίες του και δικαίωσε τον Μάκη Γιατρά όποτε τον έριξε στο παρκέ. Δεν αποκλείεται λοιπόν να τον δούμε και στα «πράσινα». Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και όπως συνέβη άλλοτε με τους Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη φαίνεται πως επιθυμούν να επενδύσουν πάνω του. Σημειώνεται, πως στο παρελθόν με την περίπτωση του Μαντζούκα έχει ασχοληθεί και ο Ολυμπιακός.

Ο «μικρός» έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 σε αγώνα με τον Πανιώνιο όταν ήταν 14 ετών, 7 μηνών και 6 ημερών.  Όπως σχεδόν όλα τα παιδιά της ηλικίας του έχει πρότυπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι φαν τον Καβαλίερς, έχει έφεση στα μαθηματικά και θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αθλητική του ζωή ήταν όταν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Κι όχι μόνο έπαιξε, αλλά έμεινε 31 λεπτά στο παρκέ και πέτυχε και 12 πόντους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.