Ads Top

Η Αταλάντα θέλει τον Γιαννούλη!


Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, είναι στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης παρακολουθείται από αρκετές ομάδες και είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα προκύψουν πολλά σενάρια για τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ήδη σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία η Αταλάντα είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

"Η Αταλάντα βλέπει τον Δημήτρη Γιαννούλη, τον full back που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας έχει ήδη απασχολήσει ομάδες όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Νάπολι τον περασμένο χειμώνα και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Αταλάντα.

Ο Γιαννούλης έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η ρήτρα στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί  στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτιμάται ωστόσο ότι η τιμή εκίννησης για τις διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι στα 4,5 εκατομμύρια. Μια ενδεχόμενη οικονομική συμφωνία μπορεί να είναι κάπου στο μισό της διαφοράς", γράφουν στην Ιταλία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.