Ads Top

Δίνει δικαιώματα η Μπάτε Μπόρισοφ


Υπάρχει μια αναμέτρηση απόψε στις 20:00 για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, με καθαρό μεν φαβορί (την Μπάτε), αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή προς στοιχηματισμό (σε απόδοση 2.15+). Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

Εκμεταλλεύσου στο έπακρον όλες τις προσφορες καζινο

Η μέχρι πρότινος «ισόβια» πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της FK Μινσκ, επικρατώντας με το ευρύ 3-0. Μετράει «δυο στα δυο» τελευταία στο πρωτάθλημα, και ενώ ενδιάμεσα είχε κακή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την Σλάβια Μοζίρ (ήττα 1-0). Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, την ώρα που υπάρχει έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στον κόουτς Αλσέβσκι και μερίδα ποδοσφαιριστών.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της Τορπέντο, από την άλλη, συνεχίστηκε και απέναντι στην Ζβέζντα Μινσκ (νίκη 2-0 εντός). Η.. .συνταγή του κλειστού παιχνιδιού και της κόντρας στην επίθεση για την ώρα της βγαίνει, κάτι που αναμένεται να κάνει και σήμερα. Από πλευράς στατιστικής, μετράει οκτώ σερί N/G σε επίσημα και φιλικά, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο των έως τώρα φετινών παιχνιδιών της.

Τι κρατάμε: Υπάρχει τεράστιο φαβορί και αυτό είναι η Μπάτε Μπόρισοφ. Όμως ο χαμηλός άσος δεν είναι και τόσο «ελκυστικό». Θα στραφούμε στα γκολ και στο ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, μιας και Τορπέντο είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.