Ads Top

«Όχι» Μαρινάκη σε πώληση βασικού άσου!


Μόνο αν έρθει πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ θα συζητήσει ο Ολυμπιακός - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Αποτέλεσε την ακριβότερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. 4,5 εκατ. ευρώ δαπάνησαν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον μετατρέψουν στον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Επένδυση που σε γενικές γραμμές (και με το παραπάνω) βγήκε για τον Ολυμπιακό, όπως και το ρίσκο που πήρε συνυπολογίζοντας το επιβαρυμένο (και ιδιαίτερο) εξωαγωνιστικό παρελθόν του Πορτογάλου στόπερ.

Κανείς και ποτέ δεν αμφισβήτησε και την περαιτέρω σκοπιμότητα της εν λόγω μεταγραφής. Κεντρικός αμυντικός κορυφαίου επιπέδου ο Πορτογάλος, αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός της πρώτης μετακόμισης της καριέρας του, όταν η Βιγιαρεάλ πλήρωσε 12,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Σπόρτινγκ.

Συνεπώς, win-win και για τις δύο πλευρές το καλοκαιρινό deal. Και αγωνιστικό το όφελος, αφού ο Ολυμπιακός θα έβρισκε τον «βράχο» που αναζητούσε και από την άλλη ο Σεμέδο την ευκαιρία, το σκαλοπάτι να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο (Τσάμπιονς Λιγκ) και οικονομικό, αφού με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να αποσβέσουν (και με το παραπάνω) τη σημαντική τους επένδυση και φυσικά και ο ίδιος ο Πορτογάλος να μεγιστοποιήσει και τις δικές του απολαβές.

Η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν είναι ο Σεμέδο αυτός που «κυκλοφορεί» σε επίπεδο δημοσιευμάτων και σεναριολογίας. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγνωσμένης, αγωνιστικής, αξίας ο Πορτογάλος, αυτό που κάνουν οι ευρωπαϊκές ομάδες αυτό το διάστημα είναι πρακτικά να επιβεβαιώσουν τη δυναμική και την μεταστροφή του. Δεν τσεκάρονται οι δυνατότητες του, αυτές είναι αδιαμφισβήτητες.

Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα γίνει κάτι ως προς πιθανή πώληση του το ερχόμενο καλοκαίρι. Και αυτό περιλαμβάνει και την Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί είναι από τις ομάδες που βρίσκονται σταθερά στο κατόπι του Σεμέδο. Η αλήθεια είναι πως τα χρήματα που θα ήθελε ο Ολυμπιακός (+20 εκατ. ευρώ) δύσκολα εκταμιεύονται από τους «αετούς», πόσο μάλλον από την στιγμή που έχει προβλεφθεί πέναλτι σε περίπτωση επαναπατρισμού του Σεμέδο για άλλη ομάδα εκτός της Σπόρτινγκ (πέναλτι υψηλό. Ξεπερνιέται μεν, αλλά δύσκολα.).

Ετσι, οι πιθανότητες να κάνουν πρόταση το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας για τον Σεμέδο μειώνονται περισσότερο, όπως και ρεαλιστικά – αλλά και βάσει σχεδιασμού – δεν προβλέπεται πώληση του Πορτογάλου το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά αυτό του 2021.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.