Ads Top

Εγκεκέζε: «Νόσησε ο πατέρας μου, ήταν οι χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου»


Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την περιπέτεια που είχε ο γιατρός πατέρας του με τον κορωνοϊό.
Ο Αμάνζε Εγκεκέζε έζησε από πολύ κοντά τον φόβο του κορωνοϊού, καθώς ο γιατρός πατέρας του προσβλήθηκε (πιθανότατα από ασθενή του) και πέρασε δύο δύσκολες εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ο πρώην πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Καθόμασταν με την οικογένειά μου, στο σαλόνι μας, μερικές μέρες αφού ξέσπασε η πανδημία και συζητούσαμε τα γεγονότα. Λίγες ώρες αργότερα ο μπαμπάς μου άρχισε να αισθάνεται περίεργα, αλλά κανείς μας δεν έδωσε σημασία. Εκτιμήσαμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, σπάνια αρρωσταίνει. Τις επόμενες τέσσερις μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε. Τελικά, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων έδειξε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό και πήγε στο νοσοκομείο», δήλωσε από το Σικάγο.

«Ήμασταν όλοι τρομαγμένοι! Ήταν οι δύο χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου! Περίμενα, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, πέρα από το να προσεύχομαι. Είχαμε τη δυνατότητα να μιλάμε στον μπαμπά μου, κάθε μέρα, με βιντεοκλήσεις. Υπήρχαν στιγμές που τον βλέπαμε να είναι απίστευτα χάλια! Το πρόβλημα εντοπίζονταν στους πνεύμονες και στον πυρετό, ο οποίος ήταν υψηλός», πρόσθεσε ο 24χρονος άσος.

«Ήμουν πολύ αναστατωμένος, επίσης, επειδή ένιωθα πως η κυβέρνησή μας δεν έκανε αρκετά για να προστατεύσει έγκαιρα, στη χώρα, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες! Δεν υπήρχαν, στο βαθμό που απαιτούνταν, προστατευτικά εργαλεία ή μάσκες. Ακόμη και τώρα είναι δύσκολο να υποβληθεί κάποιος σε εξέταση για τον κορονοϊό. Είμαι πεπεισμένος πως ο μπαμπάς μου κόλλησε από ασθενή που φρόντιζε», συνέχισε.

Ευτυχώς ο οργανισμός του Γκίλμπερτ Εγκεκέζε αποδείχτηκε ισχυρός. Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και αναρρώνει, πλέον, στο σπίτι του, έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του.

«Με προσευχή και τη χάρη του Θεού, ευτυχώς, το πρόβλημα ξεπεράστηκε! Ο μπαμπάς μου είναι σχεδόν καλά, κάθε μέρα θυμίζει όλο και περισσότερο τον κανονικό εαυτό του!», τόνισε ο Αμάνζε Εγκεκέζε.

Περιγράφοντας τα δεδομένα στις ΗΠΑ, λόγω του κορονοϊού, επισήμανε: «Στην Αμερική ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης με την αναστολή στην αγωνιστική δραστηριότητα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Τα εστιατόρια και τα μπαρ παραμένουν κλειστά, οπότε δεν υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις ατόμων. Στη γειτονιά μου, η αλήθεια είναι, βλέπω περισσότερους ανθρώπους να βγαίνουν έξω για περπάτημα. Ελπίζω, μετά από όλα όσα ζούμε εσχάτως, να εκτιμήσουμε τα απλά, μικρά πράγματα, τα οποία θεωρούμε δεδομένα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.