Ads Top

Μάνατζερ Καμαρά: «Δεν έχει προτίμηση για πρωτάθλημα, απλά θέλει μία μεγάλη ομάδα»


Δηλώσεις σε ιταλικό ΜΜΕ έκανε ο ατζέντης του Μαντί Καμαρά, Πιέρ Ισά, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
Το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πιέρ Ισά, μιλώντας στο «calciomercato.it».

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ο Νοτιοαφρικανός, που παλαιότερα κατείχε και πόστο στους «ερυθρολεύκους», τόνισε ότι ο παίκτης δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ώστε να αγωνιστεί σε κάποια χώρα, αλλά αυτό που επιθυμεί πραγματικά είναι να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα.

«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαντί, αλλά πρώτα θέλουμε να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει κάποια προτίμηση για το ποια χώρα ή σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξει. Αυτό που τον απασχολεί είναι να βρει μία μεγάλη ομάδα, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται και να παλεύει για τίτλους.

Μπορεί να συμβεί στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στη Γερμανία. Είναι γνωστό ότι παίκτες που έπαιζαν στην Ελλάδα και πήγαν στην Ιταλία ή γενικότερα Αφρικανοί, έχουν πετύχει στη Serie A, οπότε αυτό θα εκτιμηθεί για το μέλλον του», ανέφερε ο Πιέρ Ισά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.