Ads Top

Έτσι έκλεισε τον Μαρτίνς ο Μαρινάκης!


Η επιθυμία του Μαρτίνς να συνεχίσει στο εξωτερικό και οι... λεπτομέρειες που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί στον Ολυμπιακό το ζήτημα της παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να λήξει οριστικά.
Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ – που εκ νέου αποδείχτηκε πιο έγκαιρο από κάθε άλλο – τα πράγματα όντως βαδίζουν προς τα εκεί. Το πρώτο δείγμα το έδωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος έστω και λόγω της πολύ μεγάλης δυσκολίας να βρει πτήσεις για την πατρίδα του, αποφάσισε να περάσει την δεκαπενθήμερη άδεια στην Αθήνα.

Είχε λοιπόν και τον χρόνο και τον χώρο και την ανταπόκριση προκειμένου να κάνει ό,τι χρειάζονταν για να έρθει πιο… κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του. Εγιναν αρκετές συζητήσεις αυτό το διάστημα και ο κοινός στόχος  μοιάζει να έχει επιτευχθεί.

Κοινός εδώ και λίγο διάστημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δοκιμάσει στο εξωτερικό, αλλά η συγκυρία της πανδημίας δεν προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός – όλος ο οργανισμός – πείστηκε μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ και το «διπλό» στην Τούμπα και έτσι η αβεβαιότητα που υπήρχε για μήνες, ξεπεράστηκε.

Πλέον, οι δύο πλευρές περιμένουν τη ρύθμιση συγκεκριμένων λεπτομερειών. Λεπτομερειών που ναι, είναι ικανές να χαλάσουν το deal, αλλά έτσι όπως πλέον έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, εκτιμάται πως είναι αδύνατον να επηρεάσουν την πορεία και την κατάληξη των πραγμάτων που θα κρατήσει τον Πορτογάλο προπονητή για έναν χρόνο ακόμη (τουλάχιστον – η διάρκεια και ο τρόπος που θα «δεθεί» ο Μαρτίνς χρονικά είναι μια από τις λεπτομέρειες…) στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.