Ads Top

Ο Παναθηναϊκός σώθηκε, ο Παϊρόζ ρίχνει την Μουσκρόν στο ερασιτεχνικό!


Από του... χάρου τα δόντια φαίνεται πως γλίτωσε ο Παναθηναϊκός!
Εμφανίστηκε στην ελληνική επικαιρότητα ως σανίδα σωτηρίας για έναν Παναθηναϊκό που βούλιαζε με μαθηματική ακρίβεια.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!

Από του... χάρου τα δόντια φαίνεται πως γλίτωσε ο Παναθηναϊκός καθώς ο Ταϊλανδός που εμφανιζόταν ως σωτήρας, άφησε τη Μουσκρόν χωρίς αδειοδότηση και η βελγική ομάδα καταλήγει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αν δεν αλλάξει η απόφαση από το ανώτατο βελγικό δικαστήριο.

Ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ ήρθε στην Ελλάδα, συζήτησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, έδωσε και συνέντευξη τύπου, ωστόσο τελικά δεν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο του τριφυλλιού, παρότι σε πολλές περιπτώσεις φάνηκε ότι έφτασε κοντά.

Για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία υπήρξαν από την πρώτη στιγμή έντονοι προβληματισμοί, αφού εμφανιζόταν περισσότερο ως broker (ένας διαμεσολαβητής σε μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες), παρά ως ένας αυτοφυής επιχειρηματίας.

Εντέλειο, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως την γλίτωσε, όμως η Μουσκρόν όχι. Ο σύλλογος που έχει στην κατοχή του ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, παρότι έκανε μία πολύ αξιοπρεπή αγωνιστικά σεζόν και γλίτωσε από νωρίς τον υποβιβασμό, δεν πήρε σε πρώτο βαθμό αδειοδότηση και ως εκ τούτου υποβιβάζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, απόφαση που μπορεί πάντως να αλλάξει στις 10 Μαΐου, αν δικαιωθεί η έφεση που κατατέθηκε.

Από τον Ιανουάριο κιόλας, ο Ταϊλανδός διέδιδε ότι ψάχνει νέους συμπαίκτες στην Αγγλία για να τον βοηθήσουν οικονομικά με την Μουσκρόν, ενώ η οικονομική αστάθεια που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού φέρεται να είναι η αιτία της αδυναμίας οικονομικών εγγυήσεων για το μέλλον, όπως τόνισε με επίσημη τοποθέτηση του ο βελγικός σύλλογος, μετά τα δυσάρεστα μαντάτα από την επιτροπή αδειοδότησης.

«Εδώ και αρκετούς μήνες, ο μεγαλομέτοχος Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ εξέφρασε την επιθυμία να ενδυναμώσει την διοικητική σταθερότητα, με την προσθήκη νέων διοικητικών συμπαικτών. Αν και πολλές επαφές, έφτασαν πολύ κοντά στην υλοποίηση της επιθυμίας του, εντούτοις η παγκόσμια κρίση από την πανδημία προκάλεσε την κατάρρευση αυτών των πρωτοβουλιών για συμφωνία με τους πιθανούς νέους επενδυτές. Επομένως, ο μεγαλομέτοχος  μας δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί την συνέχεια του συλλόγου μας και να είναι συνεπής στον χρόνο παράδοσης των φακέλου για την αδειοδότηση, δεδομένης της οικονομικής αβεβαιότητας, η οποία έπληξε τον πλανήτη μετά από αυτή την υγειονομική κρίση.

Παρόλα αυτά, η Μουσκρόν εκτιμά ότι είναι σε θέση να διαβεβαιώσει για την συνέχιση της δράσης της, χάρη σε έναν ειδικό προϋπολογισμό  για περιπτώσεις κρίσης που παρουσιάστηκε ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα καταφέρουμε να πάρουμε την άδεια από το Ανώτατο βελγικό δικαστήριο τον Μάιο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται και είμαστε πάντα αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε παρά τις μεγάλες δυσκολίες που δημιουργεί αυτή η παγκόσμια κρίση από την πανδημία», τόνισαν από κοινού με ανακοίνωση τους ο πρόεδρος Πατρίκ Ντεκλέρ και ο γενικός διευθυντής Πολ Άλαρτς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.