Ads Top

Σαραβάκος: «Ο Δώνης αγαπάει τον Παναθηναϊκό και προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας»


Την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναίκό και την παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο σχολίασε ο Δημήτρης Σαραβάκος.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Δημήτρης Σαραβάκος στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού αγωνιστικά: «Ανάλογα και με τις συνθήκες, εμένα μου είναι δύσκολο να πω πως ήταν επιτυχημένη χρονιά. Δεν ξέρω ποια θέση θα παίρναμε, αλλά έχω στο μυαλό μου τον Παναθηναϊκό σε άλλα επίπεδα! Ξέρω βέβαια πως τώρα οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες. Γενικά νομίζω πως η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν: «Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή σεζόν. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, αν και δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Το καλύψαμε λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος και μετά».

Για το αν μπορεί να υπάρξει βελτιώσει την επόμενη σεζόν: «Εξαρτάται… Οι επιλογές παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα. Να είναι στοχευμένες και να σου φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, άρα να πας έτσι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω».

Για τη σημασία που έχει η σωστή επιλογή κυρίως στους ξένους: «Εννοείται! Όταν έχεις κι ένα μπάτζετ μέτριο, μιλάμε πάντα για τον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να έχεις πολλές αποτυχίες στις επιλογές σου. Να είναι στοχευμένες και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας».

Για το ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος την επόμενη περίοδο; «Εξαρτάται. Όπως είναι η πραγματικότητα, μόνο οι στοχευμένες επιλογές μετρούν. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι άλλο. Αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε, μπορούμε να κυνηγήσουμε περισσότερα πράγματα βαθμολογικά. Εκεί που θα τερμάτιζες πέμπτης για παράδειγμα, να πας τρίτος ή δεύτερος».

Για το παρελθόν του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να μιλάμε για το σήμερα. Εγώ επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, γνωρίζω την ιστορία και τις επιτυχίες, όχι μόνο τις δικές μου αλλά κι άλλων παικτών μετά από μένα. Έχουμε το μυαλό μας πίσω, αλλά δεν μπορούμε να το συνδυάζουμε με το τώρα. Ανάλογα με τις τωρινές συνθήκες ο Παναθηναϊκός είναι καλά. Δεν είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε, αλλά είναι καλά».

Για το αν τον πονάει» το ότι ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί πρωτάθλημα και δεν κάνει πορεία στην Ευρώπη: «Για μένα το μεγαλύτερο πλήγμα είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα δεν είναι τι σκέφτομαι εγώ ή όποιος άλλος μετά από μένα που είχε επιτυχίες. Πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα. Να κοιτάμε την πραγματικότητα. Δηλαδή έχουμε δύο ομάδες οι οποίες έχουν τεράστιο μπάτζετ, όπως ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ, που για να μπορέσεις να τους αντιμετωπίσεις χρειάζεσαι κι εσύ περισσότερα… όπλα. Αν τα έχουμε αυτά, ίσως να μπούμε ανάμεσά τους. Αν δεν τα έχουμε είναι πολύ δύσκολο».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Μέσα σε τόσο δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες, το γεγονός πως η δεύτερη είναι καλύτερη απ’ την πρώτη σεζόν, τα λέει όλα. Είναι ένα παιδί που αγαπά τον Παναθηναϊκό, είναι Παναθηναϊκός και κάνει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο της ομάδας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.