Ads Top

Δίνει και Γκουλάμ για Τσιμίκα η Νάπολι!


Δεν συζητάει τίποτα ο Ολυμπιακός κάτω από 25 εκατομμύρια ευρώ!
Συνεχίζονται ο... χορός δημοσιευμάτων γύρω από το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Στο παιχνίδι και η Πόρτο που ψάχνει αντικαταστάτη του Τέλες, την ώρα που η Νάπολι σκέφτεται να δώσει τον Γκουλάμ στον Ολυμπιακό για να μειώσει το κόστος.
Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται… θερμό για τον Κώστα Τσιμίκα, με τον χορό δημοσιευμάτων γύρω από το όνομά του να συνεχίζεται. Σε Ιταλία, Αγγλία και Πορτογαλία το όνομα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού φιγουράρει στις πρώτες σελίδες των αθλητικών εφημερίδων, με τη Νάπολι να παραμένει η ομάδα της οποίας ο Τσιμίκας αποτελεί διακαή πόθο.

Σύμφωνα  με το FootAlgerien, η Νάπολι για να μειώσει το κόστος των 25 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Τσιμίκα είναι αποφασισμένη να δώσει στους «ερυθρόλευκους», ως αντάλλαγμα τον Φαουζί Γκουλάμ.

Την ίδια ώρα, από την Πορτογαλία βάζουν γερά στο παιχνίδι την Πόρτο. Οι «δράκοι» θα χάσουν τον Τέλες, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι και βλέπουν στο πρόσωπο του Τσιμίκα τον ιδανικό αντικαταστάτη, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Το μπαράζ δημοσιευμάτων συνεχίζεται και στην Αγγλία. Εκεί αναφέρονται και πάλι τα ονόματα των Λέστερ και Λίβερπουλ, που τον έχουν στη λίστα τους, αλλά τονίζεται πως το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει περισσότερο στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τον παίκτη.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως τιμή… εκκίνησης τα 25 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που αν πουληθεί θα φέρει χρυσάφι στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.