Ads Top

Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος θέλει ο Παναθηναϊκός!


Πρόταση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.
Πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος χωρίς διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ πρότεινε δια στόματος Γιάννη Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1. Συμφώνησαν άλλες τρεις ομάδες
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Super League 1 ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη θέση για πρόωρη λήξη της διοργάνωσης χωρίς τη διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Με τη συγκεκριμένη λύση συμφώνησαν άλλες τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ο Άρης, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αντίρρηση για οριστική διακοπή, εφόσον φανεί ότι υπάρχει αδυναμία να συνεχιστεί το πρωτάθλημα λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη: «Αν διακόψουμε, ούτε παύλες ούτε άνω τελείες»

Την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει τελική βαθμολογία, αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, εξέφρασε στην τηλεδιάσκεψη της Super League στην οποία μετέχει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ξεκάθαρη άποψη πως πρέπει να υπάρξει τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αν ληφθεί απόφαση για οριστική διακοπή, εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συμμετέχει στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League και σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση διακοπής πρέπει να είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι πρωταθλητής.

«Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση. Η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική. Πρέπει να δούμε την κατάσταση μέχρι τέλος Απριλίου. Αν μιλήσουμε για διακοπή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ' όλους Ποιος είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελειες» είπε αρχικά.


Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια η σεζόν να ολοκληρωθεί κανονικά. «Συμφωνώ με το Working Group, αλλά πρέπει να δοθεί ξεκάθαρη λύση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα βάλουμε μπορούσα το συμφέρον όλων και όχι το συμφέρον του Ολυμπιακου» ανέφερε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.