Ads Top

Ο «νέος Χάινς» του Ολυμπιακού - Ο «εκλεκτός» του Μπαρτζώκα!


Η... τρέλα για Ουοναμέικερ και το «λαχείο» Μπόλντεν - Όλα τα ονόματα που εξετάζει ο Μπαρτζώκας!
Παρά τον κορωνοϊό, οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας δουλεύουν για την επόμενη χρονιά. Δεν είδατε χθες;
Η Εφές είναι κοντά στο να κρατήσει τον Ροντρίγκ Μπομπουά για τα επόμενα δύο χρόνια. Επίσης, από την Ιταλία βγήκε σήμερα ότι η Αρμάνι θα έχει του χρόνου περίπου το ίδιο μπάτζετ με το φετινό.

Αλλωστε και ο Ολυμπιακός δεν κινείται; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μακριά από το να υπογράψει τον Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ. Τον "νέο Χάινς", όπως λένε αρκετοί για τον Αμερικάνο σέντερ της ομάδας από το Μαυροβούνιο.

Παράλληλα, οι πιο πλούσιες ομάδες κάνουν επαφές και με την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Από όπου είναι πιθανό να επιστρέψουν στην Ευρώπη δύο παίκτες, που έκαναν αίσθηση, όσο έπαιζαν στη "Γηραιά Ηπειρο".

Πρόκειται για τον Μπραντ Ουοναμέικερ και τον Τζόνα Μπόλντεν. Ο Ουοναμέικερ είναι πλέι-μέικερ που κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας θα ήθελε να έχει. Επαιξε στη Φενέρ, στην Νταρουσάφακα, στη Λιμόζ του Γιαννάκη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Πέρυσι και φέτος ήταν στους Σέλτικς.

Στα 31 του μοιάζει πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη. Στους Σέλτικς έκανε τη δουλειά του, αυτό που μπορεί. Δεν είναι παίκτης που θα κάνει διαφορά στο ΝΒΑ.

Ο Μπόλντεν από την άλλη είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τη Μακάμπι. Ήθελε, όμως, να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Πέρυσι κάτι έκανε με τους Σίξερς. Φέτος, όμως, όχι. Γι' αυτό και "κόπηκε". Πήγε μετά στους Σανς, αλλά επίσης δεν φάνηκε.

Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στις θέσεις των ψηλών. Είναι πολύ αθλητικός και πολύ καλός αμυντικός, κάτι που ψάχνουν όλες οι καλές ομάδες.

Για τον Ουοναμέικερ το να έρθει στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τον Μπόλντεν. Ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να βρει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο Αυστραλός πάουερ-φόργουορντ, όμως, δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει.

Αν τελικώς επιστρέψει ο Μπόλντεν στην Ευρώπη, θα είναι "λαχείο" για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Και κυρίως για τον Ολυμπιακό που θέλει παίκτη σε αυτή τη θέση. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει εκεί και Τόμας και Μήτογλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.