Ads Top

Βιεϊρίνια: Η "τρελή" ιστορία της άφιξης στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη!


Ο τηλεοπτικός σταθμός Canal11 της Πορτογαλίας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ξεδιπλώνοντας την ιστορία της ζωής του!
Ο ΠΑΟΚ, ο Σάντος, η Θεσσαλονίκη.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Ή αλλιώς ο αρχηγός της Θεσσαλονίκης, όπως σημειώνουν οι Πορτογάλοι για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για χάρη του οποίου βρέθηκαν στην Ελλάδα προκειμένου να τον συναντήσουν και να μιλήσουν για όλα όσα τον αφορούν...

Από την απόφαση να μετακομίσει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, τον Φερνάντο Σάντος, την επιστροφή προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέχρι την Εθνική Πορτογαλίας.


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του, τότε που δεν φανταζόταν πως η συγκεκριμένη ομάδα θα τον 'στιγματίσει' για πάντα.

Τότε που η Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να φάνταζε ένας ακόμη σταθμός στην καριέρα του:

«Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Πόρτο, Αντέρο Ενρίκε με κάλεσε και μου είπε ότι υπάρχει ένας Πορτογάλος προπονητής που με θέλει. Μίλησα με το μίστερ στο τηλέφωνο και τότε κατάλαβα πως είναι ο Φερνάντο Σάντος! Έπειτα τηλεφώνησα στον Μπρούνο Άλβες, επειδή ήξερα πως έπαιξε στην ΑΕΚ και του είπε ότι πηγαίνω στην ΑΕΚ. Αυτός ξεκίνησε να μου μιλάει για την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο. Στο τέλος με ρώτησε ποιος είναι ο προπονητής. Όταν του είπα ο Φερνάντο Σάντος, μου απάντησε πως ο Σάντος είναι στον ΠΑΟΚ και όχι στην ΑΕΚ.

Δεν είχα ιδέα που θα πήγαινα. Στην πρώτη μας προπόνηση με τον ΠΑΟΚ είδα κάτι περισσότερο από το μισό στάδιο να είναι γεμάτο. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τους οπαδούς της».



Ο Βιεϊρίνια παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει την μεγάλη στιγμή που έζησε με την κατάκτηση του Euro 2016, έχοντας και πάλι τον Φερνάντο Σάντος ως προπονητή, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μιλά για τις μοναδικές στιγμές που έζησε στην επιστροφή στη Λισαβόνα...

«Το καλύτερο ήταν όταν φτάσαμε στη Λισαβόνα. Εκεί καταλάβαμε τι είχαμε πετύχει. Η συνειδητοποίηση της χαράς που δώσαμε σε αυτούς τους ανθρώπους είναι το καλύτερο συναίσθημα που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Ερωτηθείς εάν αναμένει να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα, ο Βιεϊρίνια προτίμησε την «ρεαλιστική» ανάλυση: «Δεν θα πω ποτέ όχι στην εθνική ομάδα, αλλά ξέρω ότι λόγω της ηλικίας μου (34), το πρωτάθλημα, αλλά και το κλαμπ στο οποίο είμαι και τους παίκτες που έχουμε για αυτήν τη θέση, θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.