Ads Top

Ο ιδανικός ψηλός για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!


Ποιο είναι το κασέ του, τι σχέση έχει με τον Εκπε Γιούντο και ποιο είναι το μοναδικό του μειονέκτημα.
Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τη θέση «5» με την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν και την παραμονή του Οκτάβιους Ελις. Αλλά θα πάρει έναν ακόμη ψηλό, που θα παίζει, όμως, και στο «4». Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα πάρει έναν ψηλό για να βάλει πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Η αγορά της Ευρώπης έχει τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κάποιες είναι πολύ τσουχτερές. Όπως του Ντέβιν Μπούκερ, του Αντονι Γκιλ, του Γκρεγκ Μονρό. Ετσι οι δύο «αιώνιοι» κοιτάζουν και την αγορά της Κίνας μήπως βρουν κάποια ευκαιρία και με την προϋπόθεση ο στόχος τους να έχει παίξει και στην Ευρώπη.

Ενας παίκτης που ενδέχεται να επιστρέψει στη «Γηραιά Ηπειρο» από την Κίνα είναι ο Τζάστιν Χάμιλτον. Πρόκειται για πάουερ-φόργουορντ που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Το όνομά του είχε συνδεθεί κατά το παρελθόν και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χάμιλτον έχει το προσόν ότι έχει παίξει στην Ευρώπη και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο με τη Βαλένθια. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Τσιμπόνα και τη Ρίγα, άρα γνωρίζει πώς παίζεται το μπάσκετ από την εδώ πλευρά του πλανήτη.

Αλλωστε το... μισό του κομμάτι είναι από την Ευρώπη, καθώς η μητέρα του είναι από την Κροατία.

Ο Χάμιλτον ήταν φέτος στην Κίνα στην ομάδα του Εκπε Γιούντο, που απασχόλησε πριν από λίγο καιρό τον Παναθηναϊκό.

«Κόκκινοι» και «πράσινοι», πάντως, έχουν και πιο φτηνές λύσεις στο μυαλό τους και είναι αυτές, που έχουν γραφτεί, όπως του Γιεκίρι, του Νόκο, του Πόιθρες και του Τζόναθαν Χάμιλτον της Νταρουσάφακα.

Από όλους αυτούς, όμως, ο Χάμιλτον της... Κίνας και πιο έμπειρος είναι και πιο ολοκληρωμένος, αλλά βέβαια κοστίζει και περισσότερο. Για να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα, ο Τζάστιν Χάμιλτον σε σχέση με Μπούκερ, Γκιλ, Μονρό δεν είναι πολύ πιο φθηνός, αλλά έχει το μειονέκτημα (πάντα σε σχέση με τους τρεις αυτούς) ότι δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Στην Ευρώπη έχει παίξει, όχι, όμως, στην Ευρωλίγκα. Και αυτό είναι ένα μείον που πολλές ομάδες το μετράνε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.