Ads Top

Ο Πάμπλο Γκαρσία «έστειλε» μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη!


Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να αναλάβει αντρική ομάδα, δείτε τι δήλωσε σε συνέντευξή του!
Ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στο παρόν, το μέλλον, αλλά και το παρελθόν του ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!

Το μεγάλο πρόβλημα και στόχος του Ουρουγουανού προπονητή είναι η απόκτηση του πτυχίου UEFA A «για να μπορώ να προπονώ και ομάδες πέραν των ακαδημιών», αλλά αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό τον υποχρεώνει να το αναβάλει μέχρι το καλοκαίρι.

«Θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα και να δουλέψω με μεγαλύτερους. Δεν είναι απλά στο μυαλό μου, είναι ο στόχος μου. Τώρα θέλω να τελειώσω με το δίπλωμα προπονητικής της UEFA που θα μου δίνει αυτήν την δυνατότητα, αν και για την ώρα πρέπει να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι καθώς λόγω του κορωνοϊού έχουν ανασταλεί οι διαδικασίες. 

Φυσικά και θέλω να καθοδηγήσω μεγαλύτερους σε ηλικία. Δεν ξέρεις ποτέ τι πιθανότητες υπάρχουν. Περιμένεις τι θα συμβεί στο κλαμπ. Το να καθοδηγείς ένα μεγάλο κλαμπ είναι κάτι που ο κάθε προπονητής θα ήθελε. 

Είμαι σίγουρος πως στην Ουρουγουάη υπάρχουν πολλοί προπονητές που προετοιμάζονται και περιμένουν την ευκαιρία τους. Δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν είδα κάτι να είναι εύκολο. Έχω συνηθίσει να βάζω ένα στόχο και να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω...», ανέφερε σχετικά και λογικά θα τον διάβασαν και στον ΠΑΟΚ!

Για το ποια ήταν η μεγαλύτερη χαρά στην καριέρα του και τα λάθη του:

«Δεν ξέρω. Έχω πάρει πολλές κακές αποφάσεις σε λάθος στιγμές. Οι κακές αποφάσεις είναι δικό μου λάθος. Πολλές είναι προσωπικές, και δεν είναι ωραίο να το πω. Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, ήμουν στην Οσασούνα και μου πρόσφεραν πολυετές συμβόλαιο, αλλά ήρθε η πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης και έφυγα. Αυτό που θα ήθελα να κερδίσω. Εκείνη την περίοδο με ήθελε και η Μπαρτσελόνα, που είχε τον Φρανκ Ράικαρντ προπονητή. Άφησα τον εαυτό μου να ξεφύγει από τον σεβασμό που έδειχνα και γιατί πάντα χειριζόμουν τον εαυτό μου έτσι. Πέρασα πολύ καιρό χωρίς ομάδα, χωρίς να παίζω, έπαιξα μόνο στην εθνική ομάδα, πήγα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν ήμουν αρκετά τυχερός για να παίξω. Μου κόστιζε πάντα. Αν έπρεπε να επιστρέψω, θα άλλαζα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην Ρεάλ, δεν ξέρω αν θα υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο».

Για το τι συνέβη στην Ρεάλ Μαδρίτης και έχει τόσο κακές αναμνήσεις:

«Μερικές φορές δεν είναι όλα ρόδινα, δεν είναι εύκολο όπως φαίνεται. Ήμουν την Ρεάλ σε μια περίοδο όπου είχε αποσυρθεί ο Ζιντάν, ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν στην τελευταία του σεζόν, ο Ραούλ το ίδιο, όπως επίσης και οι Μπέκαμ, Ρονάλντο, Σαλγκάδο και Ελγκέρα. Δεν ήταν εύκολο. Είχαν κερδίσει τα πάντα και δεν ήταν τόσο εύκολο να παίζεις εκεί. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα που κάναμε προπόνηση και ήταν τα γυρίσματα της ταινίας “Goal” με τις κάμερες να έρχονται στο προπονητικό, ενώ κάθε μέρα είχαμε φωτογράφους στις προπονήσεις μας. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτά. Ήρθα από την Οσασούνα και στην Μαδρίτη είχα μπροστά μου περισσότερους ανθρώπους, περισσότερο εξοπλισμό γενικότερα, αλλά στην Παμπλόνα είχα έναν καλό προπονητή, τον Χαβιέρ Αγκίρε, κάθε Πέμπτη στήναμε μπάρμπεκιου. Μου κόστισε αυτή η μετακίνηση, δεν μου άρεσε. Ήμουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά μου κόστισε».

Για το πως ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν:

«Θα συμφωνήσω με αυτό που είχε πει ο Πάολο Μοντέρο. Ήταν και είναι ένας απλός άνθρωπος. Δύσκολα να υψώσει την φωνή του για κάτι. Πάντα χαμογελαστός και ταπεινός. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάολο Μαλντίνι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σπουδαίοι παίκτες και είναι απλοί ως χαρακτήρες».

Για τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ήταν δύσκολα τα αποδυτήρια, ήταν χωρισμένα σε ομάδες. Ο Μπέκαμ ήταν στην ομάδα αλλά δεν μιλούσε Ισπανικά. Μετά ήταν μια άλλη ομάδα με τους Ισπανούς παίκτες. Υπήρχαν μικρές ομάδες και ήταν δύσκολο να μπεις σε αυτές. Είχα παίξει στην Οσασούνα και είχα μια εμπειρία από ένα παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν περίμενα την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα να έχω προβλήματα. Μόλις την πρώτη μέρα ένας συμπαίκτης μου μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία! Ήρθαμε στα χέρια και φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να πολεμήσω! Δεν θα σας πω ονόματα. Αμυντικός έπαιζε, δεξιός μπακ… συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!”.

Για το παιχνίδι που το «Μπερναμπέου» αποθέωσε τον Ροναλντίνιο στην βαριά ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχα επιστρέψει στην ομάδα από την εθνική και ταξίδευα για 24 ώρες, όταν έφτασα στην Μαδρίτη σχεδόν… κοιμόμουν».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.