Ads Top

Ποια «μεγάλα συμβόλαια» τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ!


Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - Ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό!
Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το πρώτο σκέλος του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Σκέλος που αφορά την επάνδρωση και το οργανόγραμμα των υπευθύνων και μια γενική αναφορά στο πλαίσιο που θα υιοθετήσει ο «δικέφαλος».

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Εξορθολογισμός και αυτάρκεια οι λέξεις-κλειδιά, που πρακτικά συνεπάγονται, όπως αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε επισημάνει στον sportdog τρομερό περιορισμό στη δαπάνη και προσθήκες που καμία σχέση δεν θα έχουν με τις φανταχτερές και τις πανάκριβες του παρελθόντος.

Το πρώτο και σημαντικότερο αφορά τη μισθολογική διάρθρωση. Τα συμβόλαια των Μίσιτς (συμφωνημένο) και Βαρέλα (από πέρυσι, αν δεν καταστεί δυνατή η αποχώρηση του έμπειρου στόπερ, κάτι που θέλουν στον ΠΑΟΚ, αλλά εκτιμάται από δύσκολο ως ακατόρθωτο) θα είναι τα μεγαλύτερα στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αμφότερα στα όρια του εκατομμυρίου, θα είναι το (πολύ ψηλό) ταβάνι, χωρίς κανείς μετά από αυτούς τους δύο έστω να προσεγγίζει το συγκεκριμένο επίπεδο.

Αυτονόητο πως όσοι ξεπερνάνε το συγκεκριμένο επίπεδο είτε αποχωρούν, είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο (Καντουρί) είτε όχι (Βέρνμπλουμ), ενώ αυτοί που βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων (Βιεϊρίνια, Μάτος), αν συμφωνήσουν, θα συμφωνήσουν με απολαβές πολύ χαμηλότερες, διαφορετικά δεν θα παραμείνουν.

Το δεύτερο σκέλος που αφορά τις προσθήκες τώρα. Ιδιαίτερο βάρος θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην εγχώρια αγορά. Τουλάχιστον 2-3 κινήσεις είναι πρόθεση του «δικεφάλου» να γίνουν από τη Super League, χωρίς σε καμία περίπτωση να δοθούν… τρελά χρήματα. Μετρημένα, λελογισμένα, με το πλαίσιο να θέλει νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και τη μεγάλη δεξαμενή των ποδοσφαιριστών που έχει ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ως προς το εξωτερικό τώρα. Ξεχνάμε οτιδήποτε έχει να κάνει με αγορά ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ, πάντα με δεδομένο ηλικιακό πλαίσιο (νεαροί, εξελίξιμοι, με μεταπωλητική αξία), θα ασχοληθεί αποκλειστικά με ελεύθερους ποδοσφαιριστές και δανεικούς, επιδιώκοντας μέσω της τελευταίας κατηγορίας να ανοίξουν πόρτες – και κατ’ επέκταση συνεργασία – με διάφορες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.