Ads Top

Χασάν: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα»


Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού μίλησε στην αθλητική σελίδα kooora της χώρας του.
Για τη ζωή στην Ελλάδα, ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αίγυπτο, αλλά και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε σε instagram live της αθλητικής πλατφόρμας kooora της χώρας του, ο φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασάν:
Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις.Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλί είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές».

Για το αν απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Για την πιθανή αποχώρηση του συμπατριώτη του, Σαλάχ, από την Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχθεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.