Ads Top

Τα τρία πρώτα ονόματα για εξτρέμ στον Ολυμπιακό!


Οι πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ - Δείτε ποιους έχει ξεχωρίσει!
Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλη την Ευρώπη να έχουν «παγώσει», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν εξετάζει περιπτώσεις για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!

Σε όλο τον κόσμο, το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομάδες έχουν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις.

Όπως σημείωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ολυμπιακός εξετάζει κανονικά τις επιλογές που έχουν προκύψει για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής και στο πλαίσιο αυτό έχουν προκριθεί τρεις περιπτώσεις.

Ο πρώτος είναι ο 29χρονος δεξιοπόδαρος, Γουίλσον Εντουάρντο που από το 2015 αγωνίζεται στην Μπράγκα, έχοντας αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος με καταγωγή από την Ανγκόλα μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ τη φετινή σεζόν είχε σε 25 εμφανίσεις, 8 γκολ και 1 ασίστ. Πολύ σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η δεύτερη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αυτή του Μπρούνο Αλεξάντρε Βιέιρα Αλμέιντα ή πιο απλά όπως τον λένε οι Πορτογάλοι, Ξάντας. Πρόκειται επίσης για ποδοσφαιριστή της Μπράγκα που είναι πολύ νεότερος του Εντουάρντο, αφού τον Δεκέμβριο έκλεισε τα 22 του χρόνια, αλλά στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρίτιμο. Είναι αριστεροπόδαρος και επίσης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως δεξιά, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Στη φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 7 ματς.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, και τους δύο παίκτες τους γνωρίζει άριστα ο Πέδρο Μαρτίνς, ως άριστος γνώστης του πρωταθλήματος στην πατρίδα του.

Τέλος, η τρίτη περίπτωση είναι αυτή που αποκάλυψαν οι Ελβετοί μέσω του χθεσινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Blick». Ο λόγος για τον Κέβιν Μπούα της Βασιλείας, που είναι 26 ετών, δεξιοπόδαρος και με ευκολία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχει φύγει ποτέ από την Ελβετία, από το 2016 είναι στη νυν ομάδα του, με την οποία το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με 29 εμφανίσεις, 10 γκολ (τα τρία στο Europa League) και 8 ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.