Ads Top

Κορονοϊός: Αστυνομικοί με ντουντούκες στη Θεσσαλονίκη καλούν τους πολίτες να μείνουν σπίτι (vids)


Παρά τις συστάσεις και τους καβγάδες, στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι βόλτες στη Νέα Παραλία και πλέον οι αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους με ντουντούκες.
Συγκεκριμένα, μικτά κλιμάκια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας βγήκαν στην παραλία και κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Μάλιστα χρησιμοποιούν και ντουντούκες για να ακουστούν.



Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενο στην παρουσία πολλών Θεσσαλονικέων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Παρατηρήθηκε το θλιβερό θα πω φαινόμενο και χθες και την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς, επειδή είδαν καλό καιρό, να κατεβαίνουν όλοι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το παραλιακό μέτωπο, και να συνωστίζονται. Αυτό αντίκειται στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για να προστατευτούμε όλοι μας, και το τονίζω, όλοι μας, από την πανδημία του κορoνοϊού» ανέφερε ο κ. Δαγκλής στο thestival.gr.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.