Ads Top

Ο Λημνιός παίρνει μεταγραφή μέσω...Μπαρτσελόνας! (vid)


Ο παίκτης του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Αλεσάντρο Πλέα εφόσον ο άσος της Γκλάντμπαχ πωληθεί στην Μπαρτσελόνα.
Χθες (24/3), η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε πως την φετινή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στην Γκλάντμπαχ για τον Αλασανέ Πλέα.
Μάλιστα, η πρόταση ανερχόταν στα 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος προοριζόταν ως αντικαταστάτης του Σουάρες λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Ουρουγουανός επιθετικός. Ωστόσο, η διοίκηση της Γκλάντμπαχ δεν έμεινε ευχαριστημένη από την προσφορά των Καταλανών για τον 27χρονο επιθετικό (για τον οποίο πριν δύο χρόνια είχαν δαπανήσει 23 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Νις, όπου ήταν και συμπαίκτης του Τάσου Δώνη, σε μια εξαιρετική για τον γαλλικό σύλλογο σεζόν) και δεν την έκανε δεκτή.

Βέβαια, ο ισπανικός και γερμανικός Τύπος θεωρούν πολύ πιθανό να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Κάπου εδώ έρχεται και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού. Είναι γνωστό πως η Γκλάντμπαχ εδώ και 1,5 χρόνο κάνει τακτικό scouting στον άσο του ΠΑΟΚ. Ουκ ολίγες φορές έχουν βρεθεί στην Τούμπα άνθρωποι των Γερμανών για τον 21χρονο άσο, έχοντας δώσει θετικότατο report για την περίπτωση του.


Μάλιστα, εάν ο Πλέα έφευγε για Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, η Γκλάντμπαχ ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Λημνιό.

Επομένως, είναι απολύτως κατανοητό και επόμενο, πως εάν ο Πλέα πωληθεί στην «Μπάρτσα» το καλοκαίρι, τότε στο ντόμινο θα είναι και ο Λημνιός, από την στιγμή που είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Γκλάντμπαχ για αντικαταστάτης του Γάλλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.