Ads Top

Πρόστιμο της UEFA στον Ολυμπιακό για τα δύο ματς με Άρσεναλ!


Με πρόστιμο συνολικού ύψους 29.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, για τα όσα συνέβησαν στα δύο ματς με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.
Τον… λογαριασμό στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στα δύο ματς με την Άρσεναλ, για τους «32» του Europa League, έστειλε η πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.
Συγκεκριμένα, για το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχε συνωστισμός στις σκάλες των κερκίδων. Μάλιστα, οι Πειραιώτες καλούνται να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό σε διάστημα 90 ημερών από την ανακοίνωσή του.

Από ‘κει και πέρα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Ο λόγος είναι οι φθορές που προκλήθηκαν στο «Έμιρεϊτς», συγκεκριμένα έσπασαν 50 καρεκλάκια, με τον Ολυμπιακό να καλείται να επικοινωνήσει με τους «κανονιέρηδες», ώστε να καλύψει τα έξοδα της αποκατάστασης της ζημιάς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.