Ads Top

Κορονοϊός: Η UEFA σκέφτεται τη διεξαγωγή του Euro 2020 τον Δεκέμβριο!


Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η τελική φάση του Euro στο τέλος του 2020 προκειμένου να μη διαταραχθεί η ισορροπία με τα εθνικά πρωταθλήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Telegraph".
H αθλητική δράση έχει παγώσει σε όλο τον πλανήτη ελέω του κορονοϊού με τον οποίο δίνει μάχη όλη η ανθρωπότητα για να περιορίσει την καταστροφική του δράση και όλα δείχνουν πως η διοργάνωση που δεν θα γίνει στην ώρα της είναι η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί η σέντρα της είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου (το τουρνουά θα γίνει σε 12 διαφορετικές πόλεις στην Ευρώπη) και με δεδομένο πως υπάρχει τώρα διακοπή ελέω του κορονοϊού, είναι πρακτικά αδύνατο να έχουν ολοκληρωθεί τα εθνικά πρωταθλήματα πριν από αυτή την ημερομηνία.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να γίνει έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή 1,5 χρόνο πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ, όμως φαίνεται πως υπάρχει και... Plan B.

Τουλάχιστον με βάση το σημερινό δημοσίευμα της "Telegraph", με το αγγλικό μέσο να αποκαλύπτει πως αξιωματουχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακινηθεί το Euro τον Δεκέμβριο του 2020.

Σε μία ημερομηνία δηλαδή που δεν θα αλλάζει πάρα πολύ το αρχικό πλάνο και θα επιτρέπει τόσο την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων τη φετινή σεζόν όσο και τη διεξαγωγή αγώνων του Champions League και του Europa League τη νέα σεζόν, με το Euro να πραγματοποιείται σε ένα διάστημα που θα υπάρχει διακοπή στη δράση σε συλλογικό επίπεδο.

Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες ημέρες που θα υπάρχει το έκτακτο μίτινγκ της UEFA και εκεί δεν αποκλείται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με την τύχη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων από εδώ και πέρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.