Ads Top

Έντονη φημολογία για ακύρωση της σεζόν στην Premier League!


Οριστική διακοπή της σεζόν επιθυμούν αρκετοί ισχυροί παράγοντες ομάδων της Premier League και φέρεται να ζητούν να μην στεφθεί πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ.
Δημοσιεύμα της ιστοσελίδας «The Athletic» βάζει «βόμβα» στο αγλλικό ποδόσφαιρο, καθώς αναφέρει ότι αρκετοί από τους ιδιοκτήτες των συλλόγων της Premier League κάνουν νέες σκέψεις, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθει με τον κορωνοϊό.
Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι πλέον δεν τίθεται ζήτημα σκέψης για το ποδόσφαιρο, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Έτσι είναι πολύ πιθανό στην τηλεδιάσκεψη της επόμενης εβδομάδας για την επέκταση της αναβολής, δεν αποκλείται να εκφραστούν ανοικτά οι φωνές για ακύρωση της σεζόν και κατά συνέπεια μη στέψης της Λίβερπουλ.

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη σε αυτή την ιστορία, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένους. Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό», φέρεται να δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος ομάδας της Premier League.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.