Ads Top

«Είναι το Καραϊσκάκη το πιο εντυπωσιακό γήπεδο;» (pic)


Η UEFA μέσω του λογαριασμού του Europa League, έκανε δημοσκόπηση για το ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό γήπεδο, με την διοργανώτρια αρχή να επιλέγει να συνοδεύσει την ανάρτησή της με φωτογραφίες από το Καραϊσκάκη.
Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας.
Οι οπαδοί των Πειραιωτών γεμίζουν το φαληρικό γήπεδο και δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Φέτος, σε όλα τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκτός φυσικά από το ματς με την Γουλβς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού, εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια και έδωσαν ρεσιτάλ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εμψύχωσαν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγάλα παιχνίδια που έδωσε απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν και ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να υποκλιθούν στο μεγαλείο τους.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε η UEFA, μέσω του λογαριασμού του Europa League.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανέβασε στα social media μια δημοσκόπηση για το πιο εντυπωσιακό βίντεο, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες από το Καραϊσκάκη. Το «κάστρο» του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.