Ads Top

Lique 1: Αρνείται να δώσει στις ομάδες 110 εκατ. ευρώ το Canal+


Αρνητικό στο ενδεχόμενο να δώσει στις ομάδες την δόση των 110 εκατομμυρίων ευρώ είναι το Canal+, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2.
Την καταβολή της δόσης της 5ης Απριλίου ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ ζήτησαν από το Canal+ οι ομάδες της Lique 1, αλλά και αυτές της Ligue 2.
Ωστόσο ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου του καναλιού, το οποίο έχει τα δικαιώματα, των ομάδων της μεγάλης αλλά και της δεύτερης τη τάξει, επαγγελματικής κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαξίμ Σααντά μέσω επιστολής του έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφαση του αυτή. «Αυτή η αναστολή πληρωμής αποτελεί μέρος ενός πλαισίου όπου η κρίση στην υγεία έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις δραστηριότητες του γκρουπ μας.

Τα διαφημιστικά μας έσοδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Οι δραστηριότητές μας επηρεάζονται επίσης σοβαρά. Επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μετριάσουμε τον οικονομικό αντίκτυπο αυτής της κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο ίδιος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με την Equipe αποτελεί ερωτηματικό, το εάν τα χρήματα αυτά θα δοθούν στις ομάδες, ακόμα και στην περίπτωση που τα πρωταθλήματα τους συνεχιστούν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.